Gość: rita IP: 80.51.197.* 22 lata temu proszę o opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiu Re: Jakiej firmy wybrać kuchenkę gazową? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22 lata temu najlepsze są kuchenki firmy Amica Papa Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: Jakiej firmy wybrać kuchenkę gazową? 22 lata temu ja tez "nominuje" Amike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Jakiej firmy wybrać kuchenkę gazową? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Z tanich - Amica (wiem, jestem już trzeci ;-) Mam jakiś uraz do Mastercooka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia BOSCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Ja kupiłam płytę Bosch'a, za naprawdę niewielkie pieniądze- 379 zł i jestem bardzo zadowolona. Tyle, że jest to sama płyta, nie mam piekarnika. I trzeba się naprawdę zastanowić czy jest on potrzebny wedle swojego celu (pieczenie itp) czy jako szafka do patelni. Ja wolałam zrezygnować z pieczonych jabłek na rzecz szuflad pod zabudową. A piekarnik mogę w każdej chwili dokupić. I jeszcze kilka słów na temat mojej poprzedniej kuchni - to był brązowy Wrozamet Ewa, r.prod. 1989, po babci jeszcze. Do ostatniej minuty "życia" działał bez zarzutu, ani razu nie miał remontu, piekł wyrośnięte ciasta i nawet światełko w piekarniku działało! I jak mówi moja babcia - teraz już nie ma takich kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś