Gość: ifiona IP: 80.48.142.* 16 lat temu wiecie moze gdzie mozna kupic kartony ,potrzebuje do przeprowadzki.Pytałam w sklepie ale sprzedawczynie problemy stwarzają,wiec wolałabym pójsc i kupic a nie sie prosic,bo to smieszne jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: kartony 16 lat temu Roznie sobie ludzie radza: ofg.pl/miasto-inne/gdzie-mozna-kupic-kartony-5713 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kartony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu ja robię zakupy w sklepie internetowym i przywożą mi je w kartonach. ostatnio zauważyłam że mają je też w sklepie do kupienia www.e-piotripawel.pl/zakupywarszawa/karton-transportowy_ps-223099-27.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela Re: kartony IP: *.aster.pl 16 lat temu kurczę, a w moim osiedlowym sklepie kartony sobie stoją w specjalnym wielkim koszu na kółkach i czekają na zabranie zupełnie za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
dobretasmy.pl Re: kartony 8 lat temu Polecamy dobretasmy.pl/produkty/Kartony . Produkujemy kartony na wymiar w dowolnej gramaturze w najlepszych cenach. Sprzedaż od jednej sztuki. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: kartony IP: *.net.cybernetwmw.com 6 lat temu Ja kupuje na ekartony.pl - mają świetną jakość kartonów - nie to co te z ikei, że targają się w rękach. No i mają też wszystkie inne rzeczy do przeporwadzki, które mogą Ci sie przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: kartony IP: *.net.cybernetwmw.com 6 lat temu Ja polecam zakup osobiście w punktach Less Mess. Mają już 11 lokalizacji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kartonovy Re: kartony 2 lata temu Pudełka do przeprowadzki najlepiej zamówić przez internet. Masz duży wybór, przystępne ceny i szybką dostawę Odpowiedz Link Zgłoś