Dodaj do ulubionych

Włókniaki- jak je zlikwidować?

IP: *.play-internet.pl 13 lat temu
Pani doktor bzdura ! ja usuwam zwykłym lakierem na odciski ABE, lakierem usuwam również grzybicę, którą napewno nabyłem u obcych " pedantów " podsuwających gościnnych papuci.!!!! Można też sokiem z ŻYWORÓDKI lub jej nalewką na spirytusie w proporcji 1 : 1 .
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Włókniaki- jak je zlikwidować? IP: *.net.brewet.pl 13 lat temu
      tak,potwierdzam,maść na odciski usuwa skuteczni włókniaki
    • Gość: monk Re: Włókniaki- jak je zlikwidować? IP: *.limes.com.pl 13 lat temu
      ja też smaruje maścią na odciski i elegancko usychają i same bezboleśnie odpadają
    • Gość: ela Włókniaki- jak je zlikwidować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu
      Ja w tym celu zakupiłam jaskółcze ziele - taki koncentrat - w małej buteleczce z zakraplaczem. Produkcji ukraińskiej. Idealnie wypala wszelkie tego typu zanieczyszczenia.
      • wiola22 Re: Włókniaki- jak je zlikwidować? 13 lat temu
        Gdzie kupię to ukraińskie jaskółcze ziele?
        • Gość: ja Re: Włókniaki- jak je zlikwidować? IP: *.180.161.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13 lat temu
          Na Ukrainie :). Trzeba kogoś poprosić kto tam jeździ, albo ma jakieś kontakty. mnie przywiozła jedna zaprzyjaźniona Ukrainka. Pozdrawiam :).
    • Gość: Ala glistnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
      na allegro jest:
      allegro.pl/glistnik-jaskulcze-ziele-brodawki-kurzajki-1-2-ml-i4103728035.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka