Dodaj do ulubionych

golarka do ubrań

22 lata temu
Zastanawiam się nad kupnem takiego urządzenia. Ciekawa jestem jak się
sprawdza u Was. A może polecicie mi jakiś konkretny model?
Obserwuj wątek
    • Gość: frostis Re: golarka do ubrań IP: *.ras.sth.bostream.se 22 lata temu
      mam i uzywam.jestem bardzo zadowolona.jak sie na sweterkach robia takie
      malutkie kuleczki ,mechaca sie to jest najlepszy sposob.wszystko jest potem jak
      nowe.naprawde warto.uzywam tez do odnawiania mankietow przy paltach i zakietach.
      • Gość: ktos Re: golarka do ubrań IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
        a po jakim czsie to sie temi i czy tam sie cos wymienia czy trzeba kupic nowa
    • Gość: zosia9 Re: golarka do ubrań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      a gdzie można ją kupić?
    • Gość: bea975 Re: golarka do ubrań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      W sklepie ze sprzętem AGD. W euro AGD widziałam takie za 60 zł, ale np. na
      Allegro wystawiają golarki za max. 18-19 zł, a można dostać nawet za kilka
      złotych. Dlatego zastanawiam się czy wystarczy takie tanie urządzenie (z
      doświadczenia wiem, że to co tanie zazwyczaj się nie sprawdza, ale może w tym
      przypadku się mylę), czy raczej zainwestować w coś droższego.
      • Gość: JK Re: golarka do ubrań IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22 lata temu
        Mam dwie takie golarki. Jedna kupiona w supermarkecie za ok. 10 zł zdaje się że
        firmy Clatronic. Działa super od kilku lat. Drugą kupiłam większą, droższą (ok.
        50 zł) i lepszej firmy, bo myślałam, że będzie jeszcze lepsza, ale nic z tego.
        Ma chyba jakoś za daleko ustawione te nożyki, bo goli bardzo kiepsko. Więc
        nadal korzystam z tej starej.
        • agaa78 Re: golarka do ubrań 22 lata temu
          Clatronic za 10 zlotych jest git!Ja kupilam w Media Markt,ale pewnie sa we
          wszystkich hipermarketach
    • grrrrw Ciatronic 22 lata temu
      taka mamy i sprawdza sie; lepiej na wełnie i płótnie, gorzej na syntetykach.
    • Gość: J. Re: golarka do ubrań IP: *.local.gtc.com.pl / *.gtc.com.pl 22 lata temu
      Kupilam kiedys golarke firmy Coronet. Po kilku uzyciach polamala sie oslonka
      chroniaca obracajace sie nozyki i po golarce. Szajs
      • dapop Re: golarka do ubrań 22 lata temu
        Mam już druga taka golarkę, pierwsza była kupiona w sklepie "wszystko po 4 zł"
        i kosztowała też jakos tak. Korzystałam z niej bardzo długo i bardzo dobrze się
        spisywała do czasu aż spadła na podłogę :-( Kupiłam sobie nową (też w takim
        sklepie) ale większą (Euromax - 19 zł), działa równie dobrze i szybciej idzie
        golenie ze wzgledu na większa powierzchnię. Niby taki byle jaki towar, z byle
        jakiego sklepu ale sie sparawdza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka