bea975 22 lata temu Zastanawiam się nad kupnem takiego urządzenia. Ciekawa jestem jak się sprawdza u Was. A może polecicie mi jakiś konkretny model? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frostis Re: golarka do ubrań IP: *.ras.sth.bostream.se 22 lata temu mam i uzywam.jestem bardzo zadowolona.jak sie na sweterkach robia takie malutkie kuleczki ,mechaca sie to jest najlepszy sposob.wszystko jest potem jak nowe.naprawde warto.uzywam tez do odnawiania mankietow przy paltach i zakietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: golarka do ubrań IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu a po jakim czsie to sie temi i czy tam sie cos wymienia czy trzeba kupic nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia9 Re: golarka do ubrań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu a gdzie można ją kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea975 Re: golarka do ubrań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu W sklepie ze sprzętem AGD. W euro AGD widziałam takie za 60 zł, ale np. na Allegro wystawiają golarki za max. 18-19 zł, a można dostać nawet za kilka złotych. Dlatego zastanawiam się czy wystarczy takie tanie urządzenie (z doświadczenia wiem, że to co tanie zazwyczaj się nie sprawdza, ale może w tym przypadku się mylę), czy raczej zainwestować w coś droższego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: golarka do ubrań IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22 lata temu Mam dwie takie golarki. Jedna kupiona w supermarkecie za ok. 10 zł zdaje się że firmy Clatronic. Działa super od kilku lat. Drugą kupiłam większą, droższą (ok. 50 zł) i lepszej firmy, bo myślałam, że będzie jeszcze lepsza, ale nic z tego. Ma chyba jakoś za daleko ustawione te nożyki, bo goli bardzo kiepsko. Więc nadal korzystam z tej starej. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: golarka do ubrań 22 lata temu Clatronic za 10 zlotych jest git!Ja kupilam w Media Markt,ale pewnie sa we wszystkich hipermarketach Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Ciatronic 22 lata temu taka mamy i sprawdza sie; lepiej na wełnie i płótnie, gorzej na syntetykach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: golarka do ubrań IP: *.local.gtc.com.pl / *.gtc.com.pl 22 lata temu Kupilam kiedys golarke firmy Coronet. Po kilku uzyciach polamala sie oslonka chroniaca obracajace sie nozyki i po golarce. Szajs Odpowiedz Link Zgłoś
dapop Re: golarka do ubrań 22 lata temu Mam już druga taka golarkę, pierwsza była kupiona w sklepie "wszystko po 4 zł" i kosztowała też jakos tak. Korzystałam z niej bardzo długo i bardzo dobrze się spisywała do czasu aż spadła na podłogę :-( Kupiłam sobie nową (też w takim sklepie) ale większą (Euromax - 19 zł), działa równie dobrze i szybciej idzie golenie ze wzgledu na większa powierzchnię. Niby taki byle jaki towar, z byle jakiego sklepu ale sie sparawdza. Odpowiedz Link Zgłoś