Gość: Bimbambom IP: *.acn.waw.pl 22 lata temu Co robicie, żeby Wasze ubrania ładnie pachniały po wyjęciu z szafy ? Czy stosujecie saszetki zapachowe, mydełka czy .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: Zapach w szafie 22 lata temu Od mojej babci nauczyłam się metody mydełkowej. Wpycham kilka kostek o moim ulubionym zapachu w różne zakamarki. Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Zapach w szafie 22 lata temu ja też mam kilka w szafie ale to nic nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jad Re: Zapach w szafie IP: *.aei.polsl.gliwice.pl 22 lata temu wkładam do szafek kadzidełka / patyczki indyjskie do palenia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka Re: Zapach w szafie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu na stałe mam zamocowaną szyszeczkę (wykonaną z drewna) nasączoną olejkiem z bzu (pięknie pachnie około pół roku)Po tym czasie ponownie nasączam olejkiem i znów mam extra zapach. Zestaw ten kupiłam dawno temu w kwiaciarni. W chwili obecnej dokupuję tylko olejek (ok 8 zł) i co jakiś czas nasączam drewienko. Extra! Odpowiedz Link Zgłoś