gonia225 22 lata temu Czy on w ogóle działa? Chciałam go wypróbować, bo wynajmuje mieszkanie i mam strasznie zapuszczone kafelki-kamień + rdza, ale szkoda mi wydawać 20 zł w ciemno. Dzięki z góry. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: CILIT BANG 22 lata temu Usuwa wszystko. Nawet zacieki w toalecie. Ale trzeba zostawić go najakieś 30 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: CILIT BANG IP: *.dip.t-dialin.net 22 lata temu ja sama go jeszcze nie wyprobowalam ale pracuje w drogerii i moge ci powiedziec ze klienci strasznie go chwala.....musimy wiecej zamawiac bo naprawde swietnie sie sprzedaje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: CILIT BANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu To ja tak przy okazji ... Pod obrzeżem sedesu utworzył się kamień . Nie nalot , bo z tym nie miałabym problemu , ale kamień . Czy Cilit Bang też sobie z tym poradzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: CILIT BANG 22 lata temu W moim domu usunął wszystko, zacieki z rdzy, kamienia, odbarwienia w zlewie w kuchni, wszelkie zacieki z mydła. Czyszcze nim łazienkę, toaletę i kuchnię. Nie żałuję wydanych 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: CILIT BANG 22 lata temu A ja dopiero wczoraj zobaczyłam reklamę :) I chyba kupię zachęcona takimi postami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: CILIT BANG IP: *.wh.uni-dortmund.de 22 lata temu ja zostawilam na pol godziny...nie dziala, zaluje wywalonych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: CILIT BANG IP: *.net 22 lata temu Polałam wokół baterii na pół godziny,a kamień jak był tak jest.Trzeba trzymać jeszcze dłużej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: CILIT BANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Na zapuszczone kafelki sol z octem a do ubikacji IGO za 2zl wybieli nawet zapuszczony zlew a cilit bang kupilam i zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: CILIT BANG IP: *.udn.pl 22 lata temu co to jest to IGO? gdzie kupic? jakiej firmy? skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: CILIT BANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu IGO Wybielinka plyn wybielajaco sanityzujacy kupisz w kazdym sklepie z chemia uzywam tego od lat wywabisz kazda plame z bialej bawelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: CILIT BANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Nie mocz calej sztuki ale troszke IGO na wate i posmaruj plame zobaczysz jak znika i zaraz splucz zimna woda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: CILIT BANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Miałam problem z kamieniem w muszli klozetowej . Nie pomagało nawet ostre szorowanie z użyciem różnych środków chemicznych . Ktoś mi poradził TYTAN bakteriobójczy w zielonym żelu i jestem pod wrażeniem . Bez szorowania , po 15 minutach po kamieniu nie ma śladu . Polecam . Zapłaciłam za ten żel 3,45 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
agszop Re: CILIT BANG 22 lata temu tytan do przypalonych garnków polecam to "przypalenie" zeszło bez szorowania, tylko trzymac się instrukcji Odpowiedz Link Zgłoś
agnicha Re: CILIT BANG 22 lata temu no właśnie, nie działa - niczym nie moge doczyścić żółtych fug między kafelkami. czy w ogóle ktokolwiek czymkolwiek sobie z takim problemem poradził? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: CILIT BANG 22 lata temu no nie wiem, gdzie mieszkasz, ale ja w supermarkecie w wawie kupilam go za 11 zl. a czysci super!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anima Re: CILIT BANG IP: *.resetnet.pl 22 lata temu Pare dni temu wołałam o pomoc na łamach poradnika w usunięciu kamienia /kamień- pomocy/otrzymałam odpowiedź cilit bang. Kupiłam użyłam - zadziałalo, a kafelki w łazience były naprawde straszne/ nie myte chyba pare lat/ ,polałam z góry na doł i czekalam , pojawily sie przebłyski oryginalnego koloru glazury, potem spłukałam i znowu polałam i mimo że zuzyłam całe opakowanie mam w tej chwili błyszczącą i śliską glazurę . Polecam. Aha ja zawsze kupuje nowe srodki zaraz po ogłoszeniu reklamy. Kupuje do testowania a potem jak sie nadają to kupuje ze 2-3 opakowania.Dlatego że pierwsze partie wchodzace na rynek są dobre , po jakimś czasie producent albo zaczyna oszczedzać na pewnych składnikach, albo dodaje jakiś ulepszaczy i produkt robi sie do bani.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: CILIT BANG 22 lata temu Uważajcie!!! JA kupiłąm Cilit i niestety zniszczyłąm emalię na wannie!!! PO prostu wyżarło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: CILIT BANG 22 lata temu Uważajcie, bo Cyllit Kamień i rdza niszczy bardzo baterie!!!!!!!!!!!!! Po dłuższym stosowaniu zjada cały chrom - krany stają się matowe!!!!! Rdzę owszem usuwa ale razem z chromem. Odpowiedz Link Zgłoś