Dodaj do ulubionych

CILIT BANG

22 lata temu
Czy on w ogóle działa? Chciałam go wypróbować, bo wynajmuje mieszkanie i mam
strasznie zapuszczone kafelki-kamień + rdza, ale szkoda mi wydawać 20 zł w
ciemno. Dzięki z góry. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: CILIT BANG 22 lata temu
      Usuwa wszystko. Nawet zacieki w toalecie. Ale trzeba zostawić go najakieś 30 min
      • Gość: ina Re: CILIT BANG IP: *.dip.t-dialin.net 22 lata temu
        ja sama go jeszcze nie wyprobowalam ale pracuje w drogerii i moge ci powiedziec
        ze klienci strasznie go chwala.....musimy wiecej zamawiac bo naprawde swietnie
        sie sprzedaje:-)
        • Gość: 100 Re: CILIT BANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
          To ja tak przy okazji ... Pod obrzeżem sedesu utworzył się kamień . Nie nalot ,
          bo z tym nie miałabym problemu , ale kamień . Czy Cilit Bang też sobie z tym
          poradzi ?
          • czaroffnica24 Re: CILIT BANG 22 lata temu
            W moim domu usunął wszystko, zacieki z rdzy, kamienia, odbarwienia w zlewie w
            kuchni, wszelkie zacieki z mydła. Czyszcze nim łazienkę, toaletę i kuchnię. Nie
            żałuję wydanych 20 zł.
    • nikasob Re: CILIT BANG 22 lata temu
      A ja dopiero wczoraj zobaczyłam reklamę :)
      I chyba kupię zachęcona takimi postami :)
    • Gość: Lisek Re: CILIT BANG IP: *.wh.uni-dortmund.de 22 lata temu
      ja zostawilam na pol godziny...nie dziala, zaluje wywalonych pieniedzy.
      • Gość: mn Re: CILIT BANG IP: *.net 22 lata temu
        Polałam wokół baterii na pół godziny,a kamień jak był tak jest.Trzeba trzymać
        jeszcze dłużej?
        • Gość: Gość Re: CILIT BANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
          Na zapuszczone kafelki sol z octem a do ubikacji IGO za 2zl wybieli nawet
          zapuszczony zlew a cilit bang kupilam i zaluje
          • Gość: krysia Re: CILIT BANG IP: *.udn.pl 22 lata temu
            co to jest to IGO? gdzie kupic? jakiej firmy? skąd?
              IGO Wybielinka plyn wybielajaco sanityzujacy kupisz w kazdym sklepie z chemia
              uzywam tego od lat wywabisz kazda plame z bialej bawelny
                Nie mocz calej sztuki ale troszke IGO na wate i posmaruj plame zobaczysz jak
                znika i zaraz splucz zimna woda
                • Gość: 100 Re: CILIT BANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
                  Miałam problem z kamieniem w muszli klozetowej . Nie pomagało nawet ostre
                  szorowanie z użyciem różnych środków chemicznych . Ktoś mi poradził TYTAN
                  bakteriobójczy w zielonym żelu i jestem pod wrażeniem . Bez szorowania , po 15
                  minutach po kamieniu nie ma śladu . Polecam . Zapłaciłam za ten żel 3,45 zł .
                  • agszop Re: CILIT BANG 22 lata temu
                    tytan do przypalonych garnków polecam
                    to "przypalenie" zeszło bez szorowania, tylko trzymac się instrukcji
      • agnicha Re: CILIT BANG 22 lata temu
        no właśnie, nie działa - niczym nie moge doczyścić żółtych fug między kafelkami. czy w ogóle ktokolwiek czymkolwiek sobie z takim problemem poradził?
    • dominika8 Re: CILIT BANG 22 lata temu
      no nie wiem, gdzie mieszkasz, ale ja w supermarkecie w wawie kupilam go za 11
      zl.
      a czysci super!!
    • Gość: anima Re: CILIT BANG IP: *.resetnet.pl 22 lata temu
      Pare dni temu wołałam o pomoc na łamach poradnika w usunięciu kamienia /kamień-
      pomocy/otrzymałam odpowiedź cilit bang. Kupiłam użyłam - zadziałalo, a kafelki
      w łazience były naprawde straszne/ nie myte chyba pare lat/ ,polałam z góry na
      doł i czekalam , pojawily sie przebłyski oryginalnego koloru glazury, potem
      spłukałam i znowu polałam i mimo że zuzyłam całe opakowanie mam w tej chwili
      błyszczącą i śliską glazurę . Polecam. Aha ja zawsze kupuje nowe srodki zaraz
      po ogłoszeniu reklamy. Kupuje do testowania a potem jak sie nadają to kupuje ze
      2-3 opakowania.Dlatego że pierwsze partie wchodzace na rynek są dobre , po
      jakimś czasie producent albo zaczyna oszczedzać na pewnych składnikach, albo
      dodaje jakiś ulepszaczy i produkt robi sie do bani.Pozdrawiam
      • smolkowicz_a Re: CILIT BANG 22 lata temu
        Uważajcie!!! JA kupiłąm Cilit i niestety zniszczyłąm emalię na wannie!!! PO
        prostu wyżarło!!!
        • beatad19 Re: CILIT BANG 22 lata temu
          Uważajcie, bo Cyllit Kamień i rdza niszczy bardzo baterie!!!!!!!!!!!!!
          Po dłuższym stosowaniu zjada cały chrom - krany stają się matowe!!!!!
          Rdzę owszem usuwa ale razem z chromem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka