Dodaj do ulubionych

pranie kurtki z kaczym puchem

22 lata temu
Gdzie w Warszawie, znajduje sie profesjonalny zaklad praniczy, stosujacy
metode wodna, gdzie mozna oddac bez obawy kurte puchowa? Czy macie jakies
wyprobowane?
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: pranie kurtki z kaczym puchem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      ja spryskuje plamy odplamiaczem, dodaję proszku, w wkładam do pralki- potem b.
      silne odwirowanie ,wieszam na wieszaku na kabinie i od czasu do czasu wstrząsam
      płaszczem. jest super!pozdrawiam:)
      • meggg Re: pranie kurtki z kaczym puchem 22 lata temu
        moze jeszcze jakies sugestie?
    • Gość: gość Re: pranie kurtki z kaczym puchem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Cztery lata mam puchową kurtke i piore ją w pralce a w miare jak schnie
      roztrzepuje puch-zaryzykowałam i jestem zadowolona,tak prałam kurtke męża i też
      nic się nie stało
    • Gość: Mena27 Re: pranie kurtki z kaczym puchem IP: *.it-rem.pl 22 lata temu
      A mi sprzedawczyni w sklepie poradziła, aby do pralki wraz z kurtka puchową
      wrzucić 3 piłeczki tenisowe, jeszcze nie probowałam tego sposobu, może ktoś
      próbował i zda relację....
      • 23angel Re: pranie kurtki z kaczym puchem 22 lata temu
        Ja wypróbowałam pranie kurtki puchowej z 3 piłkami tenisowymi i to naprawdę
        działa, po wyjęciu z pralki jeszcze dodatkowo ją wytrzepałam, wyszła super
        • Gość: Wściekła Re: pranie kurtki z kaczym puchem IP: 80.53.193.* 22 lata temu
          Ja piorę w pralce, tylko po praniu kurtka okropnie śmierdzi-zanim się nie
          wysuszy a to troche trwa !(puchowa Z Terranovy, 300 iles zł, jasny beż,
          wchodzacy w ecru)koszmar, może ktoś wie co z tym zrobić...w pralni to aż sie
          zdziwili, a byłam w nie jednej, że smierdzi po wypraniu....
          Doradzcie coś ,moze ktoś sie z tym spotkał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka