Gość: zakochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu czy ktos z panstwa wie gdzie kupic lubczyk i jak zrobic z niego milosny eliksir?? i czy dziala w ogole??? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek06 Re: Lubczyk miłosny napój:) 22 lata temu Ja mam w ogrodzie, i dodaję do potraw, mam troszkę ususzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: Lubczyk miłosny napój:) 22 lata temu Ja w gazecie o ziołach mam podane, że herbatka z lubczyku, cynamonu, gożdziku i imbiru działa jak afrodyzjak Inne rośliny używane jako afrodyzjaki: ananas,chrzan,pietruszka,miłorząb,herbata,imbir,lukrecja,krwawnik,daktyle,seler, awokado,szałwia,dynia,kokos,piołun,kawa,marchew,wanilia, pszenica(zarodki),żeń- szeń,tatarak,rozmaryn,bazylia.... Sporo.... Ponoć najsłynniejsza jest mandagora, jej spożycie może spowodować silne pobudzenie i erotyczne przywidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: Lubczyk miłosny napój:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu dziekuje z serca za tak wiele cennych informacji:)))) a nasionka mozna kupic w zwyczajnym sklepie ogrodniczym??? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: Lubczyk miłosny napój:) 22 lata temu nasiona są dostępne i powiem, że są plenne Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Lubczyk miłosny napój:) 22 lata temu Lubczyk można kupić w każdym większym sklepie spożywczym, w saszetkach np firmy KAMIS. Są to suszone drobne kawałki. Zmielony - proszkowy można kupić jak na razie wyłącznie w Niemczech. Lubczyk jest zankomity do wszelkich dań - do ryb, mięs zup. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś