Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Czy któraś z Was moze mi poradzić jakąś maść na rozstępy?? Stosowałam już żel z alg firmy Dax Cosmetics i teraz smaruje sie maścią cepan, ale nie widze rezultatów...:((( Prosze o jakieś rady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefcia Re: Rozstępy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22 lata temu Mozesz zapomniec wszystkie masci rozstepy ci nie znikna to tylko wyrzucanie pieniedzy w bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Rozstępy... 22 lata temu Stosowałam krem na rozstępy dr Norel z apteki. Rozstępy zbladły i trochę wygładziły, ale nie zniknęły i chyba nie ma sposoby aby znikły do końca. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Rozstępy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu A ja stosowałam maść na rozstępy z apteki, dla kobiet ciężarnych, ale nie mogę sobie nazwy przypomnieć. W każdym razie pomogło. fissan, albo jakoś tak... Slyszałam, że krem z Yves Rocher jest bardzo dobry. Ale trzeba mieć dużo cierpliwości do tego i systematyczności. U mnie zniknęły prawie w całości z ud, zostało jeszcze trochę na bokach. Maść (ten fissan) stosowałam przez pół roku, 2 razy dziennie, rezultaty zauważyłam już po 2 miesiącach, a po 5 prawie wszystko zniknło. Jeśli rozstępy są dosyć nowe, nie powinno być problemu ze zlikwidowaniem ich. Maść kosztuje jekieś 15 złotych i można ją kupić w każdej aptece. Jeśli Cię stać spróbuj kremów vichy, podobno są rewelacyjne, ale niestety drogie, bo jakieś 90 złotych. Ja sama nie stosowałam. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: Rozstępy... 22 lata temu nie mam żadnych masci, które by likwidowały rozstępy :(( szkoda pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Dermabrazja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22 lata temu to podziałało - wczesniej sprawdziłam chyba wszystko ( po trzech poradach i nieograniczeniu się podczas ciąż rozstępy miałam wszędzie. Odermabrazji czytaj na www.chir-plast.com.pl i innych - niestety kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś