IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
Mam 27 lat i coraz mocniej odczuwam ch posiadania dziecka. Wstydz si o tym
powiedziec mojemu chlopakowi. On nie wspomina o slubie, a ja sie boje, ze mam
coraz mniej czasu.
Obserwuj wątek
    • Gość: assssssss Re: dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      To chcesz miec dziecko, czy wziąć ślub? Zdecyduj się - albo rybki, albo
      akwarium.......
      • Gość: Ewa Re: dziecko IP: *.com / 217.96.6.* 21 lat temu
        Slub i dziecko.
        • Gość: asssssssssss Re: dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          Dziecko możesz sobie zmajstrować - och, kochanie, zapomnialam się zabezpieczyć!
          Ale może być tak, że Pan nie chce sobie uszykować TAKIEJ akurat przyszłości,
          wtedy zaczną się kłopoty.
          • Gość: magdunia24 ja zrobiłam tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
            Jeszcze w 2003 we wrzesniu miałam chłopaka, bardzo chciałam mieć dziecko. A on
            mówił poczekajmy aż będe miał prace ... itp każdy zna te gadki. Więc go zoastawiłam.
            miesiąc później tj w pażdzierniku poznałam mojego obecnego męża. Mieszkaliśmy
            razem już w styczniu 2004,teraz mamy 4 miesięczną córkę.
            Dam ci dobrą radę - zosatw obecnego, a poszukaj takiego który będzie wiedział co
            chce. Bo z takim niezdecydowanym to sie można iść i powieścić najwyżej...
            Pozdrawiam
            Życze udanej decycji
            • Gość: roman Re: ja zrobiłam tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
              To bardzo milo, ze tak szybko znalazlas sobie sposora, ktory chce miec dzieci.
              Predkosc naprawde imponujaca. W miesiac znalazlas sobie nowego, po kolejnych 3
              miesiecach zaszlas w ciaze. Twoj maz musi byc albo Szybkim Lopezem, albo
              skonczonym frajerem. Gratuluje podejscia do zycia.
              • Gość: Pati:))) Re: ja zrobiłam tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
                To ty jesteś skończony frajer!!!A tamten był po prostu zwykłym dupkiem że nie
                umiał docenić i wykorzystać szansy którą miał.Skorzystał za to inny i tworzy z
                Nią i ich dzieckiem udaną(mam nadzieję)rodzinę!!!
                Plus dla Madzi !!!
                • Gość: Qlka Re: ja zrobiłam tak! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21 lat temu
                  Jeny, co wy piszecie?! Wlos sie jezy na glowie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka