xsenna 21 lat temu No tak zabarwilam mojego synka wiekszosc ciuszkow sukienka corki,i teraz on ma wszystko na rozowo.Wiekszosc byla biala ale takze niebieska i teraz jest nijaka.Czy jest na to jakis sposob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralik12 Re: oj, chyba niee : ( 21 lat temu ale jeśli ktoś ma jakiś pomysł to ja też chętnie się dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka43 Re: ZABARWILAM CIUSZKI-HELP 21 lat temu Jeżeli są białe to ja używałam domestosu i namaczałam przez noc. To pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epjasa Re: ZABARWILAM CIUSZKI-HELP IP: 195.116.251.* 21 lat temu Preparat, który nazywa się odbarwiacz, firmy Dr Beckmann lub namoczenie w ACE delikat, albo w zwykłym wybielaczu - aale tu ostrożnie, trzeba pilnować, żeby nie przeholować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: ZABARWILAM CIUSZKI-HELP IP: *.f.strato-dslnet.de 21 lat temu Moze moja wiadomosc jest dla Ciebie juz za pozna, ale na przyszlosc mozna sprobowac z sciereczkami jednorazowymi "Woolite ColorProtection". Kiedys takie kupilam, ale sama jeszcze nie potrzebowalam zastosowac (kupilam na wszelki wypadek). Popytaj w sklepach drogeryjnych lub wilekich marketach. Ja kupilam w Schlecker. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś