Dodaj do ulubionych

Plyn do mycia naczyn

IP: *.chello.pl 21 lat temu
Prosze poradzic jaki plyn do naczyn najmniej nizczy rece.Nie posiadam
zmywarki i nie umiem zmywac naczyn w rekawicach,zauwazylam ze po ummyciu
naczyn w plynie jaki teraz uzywam tj pur extra z octem owocowym, moje rece sa
biedne,skora sucha, nie pomaga nawet wcieranie dobrego kremu. Przeciez musze
myc naczynia w plynie? tylko w jakim?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: Plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Polecam "pure", ma wersję do rąk b.wrażliwych i naprawdę jest niezły.
      • loreley1 Re: Plyn do mycia naczyn 21 lat temu
        Wszystkie balsamy do mycia naczyn, pilegnuja rece ale slabo myja naczynia.
        • Gość: ! Re: Plyn do mycia naczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
          palmolive jest dobry,z balsamem.
          Ale najlepiej,to przed myciem nasmarować ręce porzadnie kremem z gliceryną.
      • setorika Re: Plyn do mycia naczyn 21 lat temu
        A ja nie polecam Pura. Ja nie mogę wsadzić rąk do żadnego płynu- od razu
        wyskakują mi takie egzemy na rękach. Mam zmywarkę, ale nie wszystko tam da się
        wsadzić. Jedyny płyn do naczyń, który mnie nie uczula, to stary poczciwy Ludwik.
        • Gość: ania Re: Plyn do mycia naczyn IP: *.chello.pl 21 lat temu
          Polecam Pur. Naprawdę bardzo delikatny dla rąk i na dodoatek bardzo wydajny.
          • Gość: Gośka Re: Plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
            morning myje od lat w tym plynie i pomimo wrazliwej skory nic sie nie dzieje
            • allija Re: Plyn do mycia naczyn 21 lat temu
              Ja polecam plyny tzw ekologiczne, są to środki roślinne i podają, ze rąk nie
              niszcza. Osobiście jednak nie mam doswiadczeń bo mam zmywarke a to co zmywam
              poza nią to w rękawiczkach /nie lubie babrac sie w tłuszczach i innych
              brudach/. Uzywam tego płynu nie tyle dla rąk co po to aby nie było resztek
              chemii na naczyniach /i nie były zjadane przez użytkowników tych naczyń/.
              Ja akurat uzywam sonetu, zmywa bardzo dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka