Gość: Oliveira IP: *.atman.pl / *.atman.pl 20 lat temu Polecany sposób zażycia: wszystkie powyższe produkty wsypać do miski i spożywać dwie garści dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SBD Re: Pomoc z apteki IP: *.amwins.com 20 lat temu nigdy nie zrozumiem czemu ludzie wierza w takie bzdety, ze niby tabletka zapobiegnie wchlanianiu sie tluszczu i umozliwi pozbycie sie nadwagi... GDYBY TAKIE RZECZY FAKTYCZNIE DZIALALY TO BY NIE BYLO NA SWIECIE GRUBYCH LUDZI bo kazdy by sobie kupil pigulki i po problemie!! A prawda jest taka, ze jak sie nie ograniczy spozywania cukru i tluszczu, nie obetnie kalorii i nie ruszy dupska na jakis sport to sie nie zgubi ani kiloska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pomoc z apteki IP: 82.139.17.* 20 lat temu dokładnie! nie ma cudów...no chyba, że ktoś odessa sobie troszkę tłuszczyku za odpowiednią sumkę....chociaż to też wymaga rozumnego podejścia bo po takim zabiegu niestety też trzeba zmienić nawyki żywieniowe...bo inaczej kupa mamony pójdzie z dymem :) a tabletki taa..powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Pomoc z apteki IP: *.retsat1.com.pl 20 lat temu to nie bzdety. te leki naprawde dzialaja i hanuja wchlanianie tluszczu czy wytwarzanie glukozy. problem jest w ilosciach. tabletka nie poradzi sobie z powstrzymaniem przed echlonieciem 5 tys kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Pomoc z apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu właściwie to jest ktoś komu tabletki pomogły coś oprócz kasy, stracić ? jak się chce zgubić parę kilo ,to pewnie wystarczą same tabletki,bez tych żmudnych ćwiczeń?no ,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Pomoc z apteki IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 20 lat temu Powiem krotko jest dieta ktora dziala bo ja stosowalem jest to dieta z Herbalife ale to jest dosyc droga dieta bo koszt miesieczny tej diety jest rownowazny wydatkom na zywnosc na 1 osobe jednak jest bardzo skuteczna wiecej informacji mozna o niej znalezc w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gliwiczanka Re: Pomoc z apteki IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 20 lat temu Tere fere. Stosowałam dietę Herbal. przez jakieś 2 mies. i oprócz kilku małych cm. waga nawet nie drgnęła. Osoba która mi to sprzedała tłumaczyła się że to pewnie wina mojego organizmu, który po dwóch ciążach nie chce się jeszcze odchudzić. Oprócz stracenia kasy i nerwów mojego męża nic z tą "firmą" nie osiągnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetka Re: Pomoc z apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Chyba, że potraktujesz tabletki jako pomoc psychiczną, na zasadzie, że skoro wydałam tyle kasy, to nie mogę tego zmarnowac. Same tabletki, bez diety na pewno nie pomogą. Jakieś działanie chyba mają, ale nie należy oczekiwac cudów.Od dwóch miesięcy biorę Bio-slim i są nawet efekty, gdyż udało mi się poskromnić apetyt na słodycze, i przy ograniczeniu "konkretnego" jedzenia i zastapieniu go warzywami chudnę ok. 1 kg tygodniowo (bez ćwiczeń i uczucia głodu) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karotka Re: Pomoc z apteki IP: *.local2.pl / 62.29.157.* 20 lat temu Ja wypróbowałam wszystkie te specyfiki i nic nie dzialalo:)Potem odkryłam diete kopenchaska-jest niedroga a efekty niesamowite.Ja w 2 tyg zrzucilam 8 kg, oczywiscie słyszlam ze po niej wystepoje efekt jo-jo.Zamiast tych wszystkich drogich tabletek na ktore wydawalam co miesiac fortune kupilam sobie sprzet do cwiczen w domu:) dziennie godzinka rano i mozna jesc na co ma sie ochote:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaw73 Re: Pomoc z apteki 20 lat temu Zdecydowanie się zgadzam. Wszystkie te specyfiki odchudzają głównie portfel - zdecydowanie lepiej wydać te same pieniądze na siłownię, aerobic, buty do biegania, rower albo .... co kto lubi. Efekty będą na pewno - nawet jeśli drastycznie się nie schudnie to poprawi sie wygląd i samopoczucie. Powodzenia wszystkim chudnącym ;-) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat I tu dochodzimy do sedna sprawy... 19 lat temu Cztery artykuły sponsorowane, a wszystko po to, żeby zareklamować jakieś tandetne tabletki. Redakjco GW-na, wy wiecie co. Zawsze okrakiem na płocie, a ze szpiclem w dupie nie da się mieć nadwagę... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba wszystkim paniom mąz co rano powinien dawac wit C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu i mówiąc ,że to wyjatkowo dobry specyfik na stratę wagi też by pomógł. No oczywiscie zawsze trzeba MZ Odpowiedz Link Zgłoś