Dodaj do ulubionych

Pomoc z apteki

IP: *.atman.pl / *.atman.pl 20 lat temu
Polecany sposób zażycia: wszystkie powyższe produkty wsypać do miski i
spożywać dwie garści dziennie.
Obserwuj wątek
    • Gość: SBD Re: Pomoc z apteki IP: *.amwins.com 20 lat temu
      nigdy nie zrozumiem czemu ludzie wierza w takie bzdety, ze niby tabletka
      zapobiegnie wchlanianiu sie tluszczu i umozliwi pozbycie sie nadwagi... GDYBY
      TAKIE RZECZY FAKTYCZNIE DZIALALY TO BY NIE BYLO NA SWIECIE GRUBYCH LUDZI bo
      kazdy by sobie kupil pigulki i po problemie!! A prawda jest taka, ze jak sie
      nie ograniczy spozywania cukru i tluszczu, nie obetnie kalorii i nie ruszy
      dupska na jakis sport to sie nie zgubi ani kiloska!!
      • Gość: :) Re: Pomoc z apteki IP: 82.139.17.* 20 lat temu
        dokładnie! nie ma cudów...no chyba, że ktoś odessa sobie troszkę tłuszczyku za
        odpowiednią sumkę....chociaż to też wymaga rozumnego podejścia bo po takim
        zabiegu niestety też trzeba zmienić nawyki żywieniowe...bo inaczej kupa mamony
        pójdzie z dymem :) a tabletki taa..powodzenia
      • Gość: ozi Re: Pomoc z apteki IP: *.retsat1.com.pl 20 lat temu
        to nie bzdety. te leki naprawde dzialaja i hanuja wchlanianie tluszczu czy
        wytwarzanie glukozy. problem jest w ilosciach. tabletka nie poradzi sobie z
        powstrzymaniem przed echlonieciem 5 tys kalorii.
        • Gość: greta Re: Pomoc z apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
          właściwie to jest ktoś komu tabletki pomogły coś oprócz kasy, stracić ?
          jak się chce zgubić parę kilo ,to pewnie wystarczą same tabletki,bez tych
          żmudnych ćwiczeń?no ,nie?
          • Gość: Mietek Re: Pomoc z apteki IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 20 lat temu
            Powiem krotko jest dieta ktora dziala bo ja stosowalem jest to dieta z
            Herbalife ale to jest dosyc droga dieta bo koszt miesieczny tej diety jest
            rownowazny wydatkom na zywnosc na 1 osobe jednak jest bardzo skuteczna wiecej
            informacji mozna o niej znalezc w internecie
            • Gość: Gliwiczanka Re: Pomoc z apteki IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 20 lat temu
              Tere fere. Stosowałam dietę Herbal. przez jakieś 2 mies. i oprócz kilku małych
              cm. waga nawet nie drgnęła. Osoba która mi to sprzedała tłumaczyła się że to
              pewnie wina mojego organizmu, który po dwóch ciążach nie chce się jeszcze
              odchudzić. Oprócz stracenia kasy i nerwów mojego męża nic z tą "firmą" nie
              osiągnęłam.
          • Gość: Zetka Re: Pomoc z apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
            Chyba, że potraktujesz tabletki jako pomoc psychiczną, na zasadzie, że skoro
            wydałam tyle kasy, to nie mogę tego zmarnowac. Same tabletki, bez diety na
            pewno nie pomogą. Jakieś działanie chyba mają, ale nie należy oczekiwac
            cudów.Od dwóch miesięcy biorę Bio-slim i są nawet efekty, gdyż udało mi się
            poskromnić apetyt na słodycze, i przy ograniczeniu "konkretnego" jedzenia i
            zastapieniu go warzywami chudnę ok. 1 kg tygodniowo (bez ćwiczeń i uczucia
            głodu) .
    • Gość: Karotka Re: Pomoc z apteki IP: *.local2.pl / 62.29.157.* 20 lat temu
      Ja wypróbowałam wszystkie te specyfiki i nic nie dzialalo:)Potem odkryłam diete
      kopenchaska-jest niedroga a efekty niesamowite.Ja w 2 tyg zrzucilam 8 kg,
      oczywiscie słyszlam ze po niej wystepoje efekt jo-jo.Zamiast tych wszystkich
      drogich tabletek na ktore wydawalam co miesiac fortune kupilam sobie sprzet do
      cwiczen w domu:) dziennie godzinka rano i mozna jesc na co ma sie ochote:)
      pozdrawiam.
      • ewaw73 Re: Pomoc z apteki 20 lat temu
        Zdecydowanie się zgadzam.
        Wszystkie te specyfiki odchudzają głównie portfel - zdecydowanie lepiej wydać
        te same pieniądze na siłownię, aerobic, buty do biegania, rower albo .... co
        kto lubi.
        Efekty będą na pewno - nawet jeśli drastycznie się nie schudnie to poprawi sie
        wygląd i samopoczucie.

Powodzenia wszystkim chudnącym ;-)
        Ewa
    • patthecat I tu dochodzimy do sedna sprawy... 19 lat temu
      Cztery artykuły sponsorowane, a wszystko po to, żeby zareklamować jakieś
      tandetne tabletki. Redakjco GW-na, wy wiecie co. Zawsze okrakiem na płocie, a ze
      szpiclem w dupie nie da się mieć nadwagę... :D
      • Gość: wiejska baba wszystkim paniom mąz co rano powinien dawac wit C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
        i mówiąc ,że to wyjatkowo dobry specyfik na stratę wagi też by pomógł. No
        oczywiscie zawsze trzeba MZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka