Gość: cichy wielbiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu do dupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RYBAK Ryba pod beszamelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ryba na wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
sram.na.kaczki Re: Ryba pod beszamelem 20 lat temu "włącz piekarnik na 1800C." to piekarnik czy piec hutniczy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Ryba pod beszamelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Bardzo smaczne.Robilam z serem Lazur,następnym razem spróbuje z parmezanem.Tylko co z tą kremówką? Nie napisano jak jej użyć i kiedy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30+ Re: Ryba pod beszamelem IP: *.centertel.pl 20 lat temu wg mnie całkiem fajny przepis kremówkę dodaje się do sosu beszamelowego, jak już wlejesz mleko, czas na kremówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dabe Ryba pod beszamelem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu nieprawda, gotuję beszamel od kilku lat, zawsze się udaje, ja dodaję czosnku, ma ostry smak, zalewam nim surową rybę i wkładam do piekarnika, palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Ryba pod beszamelem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu O ile mi wiadomo PANGA jest ryba hodowlana a nie atlantycka Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Re: Ryba pod beszamelem 20 lat temu Poza tym ryby morskie wcale nie są takie zdrowe - morza i oceany są b. zanieczyszczone. Kumuluje się to wszystko w ciałach ryb a co za tym idzie - w Naszych :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarepa Re: Ryba pod beszamelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Zgadza się, hodowana w fatalnych warunkach sanitarnych w delcie Mekongu (Wietnam), do hodowli dodaje się mocz kobiet ciężarnych ze względu na obecność hormonów.W wielu krajach zakazano jej sprzedaży, dlatego jest taka tania. Po drugie: autorka artykułu chyba nie jadła prawdziwego beszamelu, jeśli uważa, że po 5 min.jest on gotowy. Po 5 minutach mamy jedynie breję z masła, mąki i mleka. Prawdziwy beszamel gotuje się min.godzinę, nie dopuszczając do wrzenia. Miesza się tylko i wyłącznie drewnianą mątewką, inaczej jest niedobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Ryba pod beszamelem IP: *.wsei.pl 19 lat temu Pod beszamelem jest też doskonała fasolka szparagowa Odpowiedz Link Zgłoś