ultraviolet6 Re: jak pierzecie firanki?:-) 20 lat temu Normalnie ;) W pralce na 40 stopni, bez wirowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myxx Re: jak pierzecie firanki?:-) IP: *.isp.tvkg.net 20 lat temu ja teą w pralce na 40 st. najpierw pranie stępne a później zasadnicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: jak pierzecie firanki?:-) IP: *.chello.pl 20 lat temu w wannie recznie, płucze tez recznie tylko mi pralka na lekkich obrotach wyrzyma i od razu wieszam Odpowiedz Link Zgłoś
mataharii Re: wyłącznie w ręku 20 lat temu wyłącznie w ręku i wieszam nad wanną by odciekły, potem wigotne wieszam w oknie Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: jak pierzecie firanki?:-) 20 lat temu składam w kostkę, w 40 st, z pełnym wirowaniem, wyjęte prosto z bębna wieszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: jak pierzecie firanki?:-) IP: *.os1.kn.pl 20 lat temu Ręcznie, ale tylko dlatego, że nie chce mi się sciągac "żabek" :D Odpowiedz Link Zgłoś
asia261 Re: jak pierzecie firanki?:-) 20 lat temu a ja piore z zabkami; a propos zabek jakie najchetniej używacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: jak pierzecie firanki?:-) IP: *.pl 20 lat temu A jak mozna wybielić stara firankę , moze jest jakis sposób??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: jak pierzecie firanki?:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu proszek do firan Dato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z2 Re: jak pierzecie firanki?:-) IP: 83.238.166.* 20 lat temu Namoczyć w proszku do 'białego' prania. Włożyć do miski na 6 godzin. Ze dwa razy zamieszać. Po 2-3 godzinach brud z firanek zaczyna w widoczny sposób dosłownie spadać na dno miski. Po kuracji wyprać zwyczajnie w pralce. Znajoma mi podpowiedziała. Uratowałam od wyrzucenia bardzo brudne, chociaż parę razy prane zwyczajnie firanki, ale bez widocznego rezultatu. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś