frynet 20 lat temu Co sadzicie o winietce na stole napisanej recznie ,na przyjeciu weselnym jezeli wszyscy inni goscie mieli wydrukowane ,czy nie jest to brak szacunku? skoro zaproszenie bylo przyjete miesiac wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matylda Re: winietka na stole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Rozumiem, że to są świeże przemyślenia po wczorajszym weselu i nieprzespanej nocy...No cóż...myślę, że to nie takie ważne. Może Twoją winietkę zgubili, może zapomnieli umieścić Twoje nazwisko na liście do drukarni, może zaprosili Ciebie na miejsce kogoś, kto miesiąc temu odmówił swojego udziału? Może, może, może...czy warto się nad tym zastanawiać? Ważne, że Cię zaprosili czyli lubią. Myślę, że nie jest to brak szacunku tylko mała wyobrażnia. Nie wyobrazili sobie, że ktoś może się poczuć urażony. Moim zdaniem ogólnie nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: winietka na stole IP: *.eranet.pl 20 lat temu Miałam swoje wesele pół roku temu. Z pędu, z biedu, zapomniałam o wizytówka wielu moich gość i to bardzo bliskich. Wszystko wyszło na jaw dopiero dzień przed weselem, jak byłam w restauracji usadzać gości. Pół nocy o tym myślałam i się bardzo stersowałam, bo musiałam dodrukowywać karteczki i to nie była juz niestety ta jakość... Jednej cioci to nawet imię pomyliłam. Myśle, ze można takie wpadki usprawiedliwaić- przed ślubem naprawdę jest wiele bieganiny, a gości ciągle nie sa przyzwyczajeni do tego, aby potwierdzać przybycie, odmawiają w ostatniej chwili. Więc ciągle cos się dzieje... Może by mi było przykro, jakbym dostała inną karteczkę na stale, przed moim własnym weselem, ale jak jestem już po, jestem wyrozumiała- wesele, a raczej przygotowania to bardzo wyczerpujace zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: winietka na stole 20 lat temu naprawde to taki dla ciebie problem? moze kelner rozlał sok moze koza zjadła mam nadzieje ze nie zepsuło ci to wesela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Wizytowka IP: *.adsl.proxad.net 20 lat temu Co to jest "winetka na stole". Winetka to cos do naklejenia, np. na szybe samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś