Dodaj do ulubionych

winietka na stole

20 lat temu
Co sadzicie o winietce na stole napisanej recznie ,na przyjeciu weselnym
jezeli wszyscy inni goscie mieli wydrukowane ,czy nie jest to brak szacunku?
skoro zaproszenie bylo przyjete miesiac wczesniej
Obserwuj wątek
    • Gość: Matylda Re: winietka na stole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Rozumiem, że to są świeże przemyślenia po wczorajszym weselu i nieprzespanej
      nocy...No cóż...myślę, że to nie takie ważne. Może Twoją winietkę zgubili, może
      zapomnieli umieścić Twoje nazwisko na liście do drukarni, może zaprosili Ciebie
      na miejsce kogoś, kto miesiąc temu odmówił swojego udziału? Może, może,
      może...czy warto się nad tym zastanawiać? Ważne, że Cię zaprosili czyli lubią.
      Myślę, że nie jest to brak szacunku tylko mała wyobrażnia. Nie wyobrazili
      sobie, że ktoś może się poczuć urażony. Moim zdaniem ogólnie nic się nie stało.
    • Gość: Ja Re: winietka na stole IP: *.eranet.pl 20 lat temu
      Miałam swoje wesele pół roku temu. Z pędu, z biedu, zapomniałam o wizytówka
      wielu moich gość i to bardzo bliskich. Wszystko wyszło na jaw dopiero dzień
      przed weselem, jak byłam w restauracji usadzać gości. Pół nocy o tym myślałam i
      się bardzo stersowałam, bo musiałam dodrukowywać karteczki i to nie była juz
      niestety ta jakość... Jednej cioci to nawet imię pomyliłam. Myśle, ze można
      takie wpadki usprawiedliwaić- przed ślubem naprawdę jest wiele bieganiny, a
      gości ciągle nie sa przyzwyczajeni do tego, aby potwierdzać przybycie,
      odmawiają w ostatniej chwili. Więc ciągle cos się dzieje... Może by mi było
      przykro, jakbym dostała inną karteczkę na stale, przed moim własnym weselem,
      ale jak jestem już po, jestem wyrozumiała- wesele, a raczej przygotowania to
      bardzo wyczerpujace zajęcie.
    • annb Re: winietka na stole 20 lat temu
      naprawde to taki dla ciebie problem?
      moze kelner rozlał sok
      moze koza zjadła
      mam nadzieje ze nie zepsuło ci to wesela ;)
    • Gość: mm Wizytowka IP: *.adsl.proxad.net 20 lat temu
      Co to jest "winetka na stole". Winetka to cos do naklejenia, np. na szybe
      samochodu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka