halev 19 lat temu Jak u Almodovara? Nielegalny zakład fryzjerski? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka bywalczynie z zawodu :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Fiolki, Lolki, Jolki i inne Olki - bywalczynie z zawodu, podniecające się złudzeniem wyjątkowości za 50 - 200 zeta oraz spędzeniem urodzin w towarzystwie "własnego" fryzjera :-))))) Raczej żałosne niż śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzia Re: bywalczynie z zawodu :-))))) IP: *.radioalfa.pl 19 lat temu miło cię poczytać bo mądrze piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościnny Re: bywalczynie z zawodu :-))))) IP: 83.13.98.* 19 lat temu A co żal duszę ściska? Własny fryzjer to jak własny lekarz domowy, czy dentysta. Zna Cię dobrze, wie co lubisz i wie w jakiej fryzurze najlepiej wyglądasz. Czy takie kwestie należy krytykować????? Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Fryzjer z dostawą do domu 19 lat temu Czy w podręcznym zestawie przyrządów do upiększania mają ci artyści także kasy fiskalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzi Re: Fryzjer z dostawą do domu IP: 83.13.98.* 19 lat temu A twój prywatny dentysta ma kasę fiskalną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echos Fryzjer z dostawą do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu kupa owinieta w srebrny papierek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajaj Fryzjer z dostawą do domu IP: *.acn.waw.pl 19 lat temu Sławni z tego, że są sławni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymadam Re: Fryzjer z dostawą do domu IP: *.rzeszow.mm.pl 19 lat temu tell me who you are, who you... jak spiewa pewien pan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Fryzjer z dostawą do domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Na takie fanaberie trzeba mieć nie tylko wolny zawód ale jeszcze dużo pieniędzy i mnóstwo czasu - co się niestety wyklucza. Jak one to robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościnny Re: Fryzjer z dostawą do domu IP: 83.13.98.* 19 lat temu To żadne fanaberie, ani dużo pieniędzy ani za dużo czasu - po prostu wiesz czego chcesz i to osiągasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uluś Fryzjer z dostawą do domu IP: *.chello.pl 19 lat temu Czy ktoś mógłby podać dokładny adres pracowni Pana Kacpra Rączkowskiego bo Praga jest duża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Fryzjer z dostawą do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Chciałam sprostować, że Dorota Marczewska już od dawna nie współpracuje z firmą Pani Sobczuk gdyż stawki przez nią proponowane są abstrakcyje.Natomiast nadal przyjeżdża do klientek do domu i szybko i sprawnie wykonuje usługę za rozsądną cenę.Pozdrawiam- zadowolona klientka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Fryzjer z dostawą do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Faktycznie Krzysztof to bogata osobowość,posiada wiele pomysłów,potrafi z brzydkiego kaczątka zrobić coś pięknego. Od małego jego osobowość byla dla mnie wielką zagadką ? a teraz już wiem że sam ,swoimi silami tak wiele zdziałał.życzę mu wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Fryzjer z dostawą do domu IP: 85.112.196.* 19 lat temu No i po co tyle fanaberii dotyczących strzyżenia? No i strzyżenie za 100zł? Fryzjerka w domu to bardzo dobry pomysł jak się nie ma czasu. Do mnie tez przychodzi, taka młoda dziewczyna, bardzo uzdolniona. Jest bardzo slowna i pięknie strzyże, czesze. Za strzyżenie z modelowaniem bierze...7 (siedem)zł, ja daję jej 10zł i obie jesteśmy zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś