Gość: Nikka IP: *.rtr.bait.pl 19 lat temu Chodzi za mna od kilku dni...taka pasta rybna z cebulka i serkiem, a wy jak ja robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ixi Re: Czy znacie jakis przepis na paste rybna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu popytaj na forum Kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: Czy znacie jakis przepis na paste rybna? IP: 213.76.172.* 19 lat temu ja robię tak: wędzoną makrelę oczyszczam z ości, rozdrabniam - wystarczy palcami, dodaję pokrojone w kostkę 3 jaja ugotowane na twardo, może być cebulka - ale nie musi, sól pieprz, majonez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Czy znacie jakis przepis na paste rybna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu moja pasta kostka serka smietankowego, puszka lub dwie szprot wedzonych, cebulka, ogorek konserwowy, ketchup, pieprz, odrobina cukru. Ser i rybki gniote widelcem, cebule i ogorka kroje w drobna kosteczke daje ketchup przyprawy jest pyszna aaa...z rybek nie wylewam oleju daje wszystko razem wtedy nie trzeba smarowac chlebka maslem tylko odrazu pasta polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
arszana glupi enter:) 19 lat temu tylko wersja z rybka wedzona i koperkiem i ciupka majonezu.smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
hanunia2 Re: glupi enter:)pasta rybna 19 lat temu Spróbuj tak;pół kilo śledzi solonych/wymoczonych/ 1 duża ryba wędzona 3 cebule.Wszystko pokroić i smażyć na tłuszczu aż się wszystko wymiesza i rozdrobni.Dodać pieprz trochę miodu i koncentrat pomidorowy.Jeszcze trochę posmażyć.Jak wystygnie dać do słoikow i do lodówki.Jest to pasta do chleba i jest przepyszna.Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś