Gość: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15 lat temu obrzydliwość. dobre właściwie tylko dla emerytek, tyle że one na brak czasu raczej nie narzekają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.chello.pl 15 lat temu Nie wiem skąd taki wstręt do emerytek (wcześniej czy później każdy będzie emerytem.Ja pierwszy makijaż permanentny zrobiłam kiedy jeszcze nie byłam emerytką.Był to makijaż brwi i rzeczywiście oszczędziłam dużo czasu.Teraz (już po 5 latach)jestem emerytką,mój makijaż wypłowiał, czasu mam może trochę więcej ale...wzrok już nie ten sam!Dla komfortu mam zamiar go powtórzyć bo sprawdził się znakomicie! Jak upłynie trochę lat przekonasz się,że emerytce jest to bardziej potrzebne niż młodej kobiecie wyposażonej przez naturę w naturalną urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu czy znacie ten salon perfect line studio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna32 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu ja znam, byłam i jestem zadowolona z moich brwi polecam Panią Iwonę! Odpowiedz Link Zgłoś
poradnik.domowy Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 13 lat temu Mam makijaż permanentny: kreski na powiece od 10 lat i całe usta z korektą ich kształtu (czyli nie tylko ich kontur) od 3 lat. Do ust od 3 lat. Jestem zachwycona. Wszystko świetnie się trzyma. Usta traktuję tylko błyszczykiem a do oczu używam maskary albo robię hennę co dwa miesiące i praktycznie cały make up mam z głowy, poza nałożeniem podkładu i czasem korektora czy pudru. Nie mam zwyczaju i czasu na poprawianie urody w ciągu dnia w pracy więc ten permanentny jest wspaniały. Bez wysiłku wyglądam wzgldnie dobrze - na zdjęciach z wakacji i na spacerze z psem. To jak starannie zrobiony jest permanentny i jak długo się trzyma zależy od osoby, która go wykona, to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Kalinowska Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10 lat temu Super kobieta. Naprawdę zna się na tym i jej makijaż wart jest tych pieniędzy! Dzięki pani Iwono za spełnione marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.play-internet.pl 6 lat temu ja też kompletnie nie rozumiem, moja babcia 63 lata zrobiła sobie brwii i usta i co zle? wole takie babcie które poszły do fajnego salonu u nas akurat piekna i bestia - profesjonalistki z wyczuciem i dopasowaniem uslugi do wieku i wyglada jak nie jedna fajna zadbana laska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor2 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.5.5.213.multiplay.pl rok temu Jestem 60-tką czyli rocznikowo emerytką i mam zrobione: brwi, kreskę na górnej powiece i... wczoraj zrobione usta (makijaż permamentny). Jestem zachwycona, rano kiedy wyszłam z łóżka to lepiej wyglądałam niż kiedyś wychodząc do pracy. Mam już słaby wzrok, chodzę w okularach i wolę coś trwałego i w klasycznych granicach niż przerysować się przy robieniu codziennego makijażu. Ust żadną pomadką tak nie zrobię jak w makijażu permamentnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu Super sprawa,wlasnie sie wybieram za dwa tygodnie na zabieg:) Odpowiedz Link Zgłoś
toka78 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 15 lat temu Mam kreski i jestem bardzo zadowolona. Rano tylko podklad i tusz, a efekt dosyc wyrazisty. Zrobilam go rok temu i od tego czasu ani troszke nie zbladl. Szczegolnie doceniam jego zalety podczas zajec wymagajacych wysilku (czyli kazdego dnia :-) po 8 godzinach pracy oko jest wciaz idealne. I do emerytury mam drobne 30 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: 79.98.146.* 13 lat temu Ja tez mam zrobione brwi i kreseczki, są nierozpoznawalne dla osób "nie wtajemniczonych" a ja się czuję świetnie, po prostu trzeba to zrobić w odpowiednim miejscu np Extravaganza Studio SPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu ja robilam brwi -3 lata temu i mam zamiar powtorzyc nim calkowicie wyblakna; pewnie kojarzy Ci sie ten makijaz z takim przerysowanym, jak po hennie i stad te 'emerytki' ;) ale zapewniam,ze dla niewprawnego oka makijaz permanentny nie do odroznienia od 'zwyklego'. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_t. Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu Makijaż permanentny jest doskonały dla kobiet,które nie lubią codziennie rano spędzać pół godziny przed lustrem a mają nieco defektów: rzadkie brwi lub rzęsy,niesymetryczne usta.Jak jest dobrze wykonany to nie widać,że jest. Ja sobie taki zrobiłam i jestem super zadowolona.Budzę się rano i wyglądam ładnie.Mam poprawianą linię brwi i powiększoną górną wargę. I nawet mój chłopak nie bardzo się zorientował. Polecam Wam p.Agatę Świecką z Warszawy,która przyjmuje w Extravaganza Studio Spa.Sama sporo się naszukałam odpowiedniej osoby,która mnie nie zeszpeci. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikanka4 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 14 lat temu Ja też robiłam swój makijaż u p.Agatki w Extravaganzie.Faktycznie teraz tylko podkład,rzęsy i błyszczyk i do pracy.A rano dłużej sobie śpię :)))Bardzo wygodna sprawa a p.Agatka czyni cuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easytattoo Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.rze.vectranet.pl 15 lat temu Na makijaż permanentny polecam krem do pielęgnacji skóry po zabiegu - www.easytattoo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grace Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: 85.222.87.* 14 lat temu szukam osob chetnych na makijaz perm. poniewaz chce poszerzyc swoje portfolio. osoby z warszawy wiecej info. na mail permanentny1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olinka733 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 14 lat temu Gość portalu: grace napisał(a): > szukam osob chetnych na makijaz perm. poniewaz chce poszerzyc swoje > portfolio. > osoby z warszawy > wiecej info. na mail permanentny1@wp.pl A jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna222222 Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.pools.arcor-ip.net 14 lat temu ...Makijaż ust najlepiej przeprowadzać w znieczuleniu dentystycznym, które dodatkowo obkurcza naczynka i hamuje krwawienie----jakie krwawienie?? , jak juz krew sie pojawi to wiadomo ze caly makijaz nie wyjdzie bo z krwia wyleci pigment wraz ze strupkiem jaki powstanie!!! CIEKAWE CZY TA OSOBA CO PISALA TEN TEKST ; miala wykonany taki makijaz,hee Oczywiscie caly zabieg boli,ale sa na to sposoby typu Lignocainum hydrochloricum 2%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annna222 Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.pools.arcor-ip.net 14 lat temu makijaz musi trawac okolo 3-4 godziny np. usta ,inaczej to juz wiadomo ze bedzie papracki...i mecz sie czlowieku z takim czyms 3 lata bo zapewene , pigmenty sa slabe ...juz widac brak profesjalizmu u takiej k linergistki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13 lat temu Szukam kosmetyczki, która na terenie Śląska wykonuje makijaż permanentny. Czy możecie mi polecić kogoś? Aktualnie znalazłam jedną Panią - Ania Gabryelczyk makijaż permanentny Gliwice. Czy ktoś ma jakieś opinie? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: Proszę o opinie IP: *.wroclaw.mm.pl 13 lat temu Polecam Panią Agnieszkę Prus z Wrocławia. Wykonuje zabiegi metodą "włos po włosie". Jej strona to www.mikropigmentacja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elver Re: Proszę o opinie IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 10 lat temu Witam mam pytanie czy korzystała Pani z usług p.Ani jeżeli chodzi o makijaż permanentny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 9 lat temu Witam, dwa tygodnie temu wykonałam makijaż permanentny brwi u Pani Marty w studio Hollywood w Gliwicach - miałam rekonstrukcje brwi po nieudanym wcześniejszym makijażu. Żałuję że od razu nie trafiłam na Panią Martę - efekt rewelacyjny! Brak czarnych, mocnych brwi - wszystko wygląda bardzo naturalnie! Panią Martę znalazła na stronie jej studia - www.hollywoodstudio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaneks@o2.pl Re: Proszę o opinie IP: *.146.230.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 5 lat temu Ja polecam Panią Anię Gabryelczyk! Robiłam u niej permanentny - kreski i brwi! Jestem bardzo zadowolona! Zero bólu, bardzo sympatyczna kobieta i efekt utrzymuje się nadal, a od zabiegu minęło już pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Proszę o opinie IP: *.146.230.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 5 lat temu Poznałam Panią Gabryelczyk w Gliwicach w jednym salonie. Zaczęliśmy rozmawiać o makijażu permanentnym. To co mnie przekonało, to spokojna i rzeczowa rozmowa na temat moich potrzeb i oczekiwań. Chciałam zrobić sobie usta. Wszystko zostało mi wytłumaczone i umówiliśmy się na termin. Co najlepsze, to przeprowadziłam się z Gliwic do Pszowa i jak chciałam zrobić brwi, to Pani Ania zaproponowała mi, że możemy wykonać makijaż w Pszowie, bo pracuje z wieloma salonami kosmetycznymi. Tak więc, dla mnie było bardzo wygodnie. Cenowo również okej, każde urządzenie, igła, były sterylnie zapakowane, na co Pani Ania zwracała uwagę. Tak więc, śmiało mogę polecić, bo Kobieta zna się na rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.ssp.dialog.net.pl 13 lat temu Polecam makijaż permanentny w salonie Liera w Świebodzinie , pani Kasia jest naprawdę rewelacyjna. Jestem z Zielonej Góry i wcześniej jeździłam do Poznania, zdecydowałam się na zabieg do pani Liery , usta i brwi wyszły o niebo lepiej niż miałam do tej pory. Cennik na ich stronie www.liera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
coolista80 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 13 lat temu No nie jestem taka pewna czy to dobre tylko dla emerytek. Tak naprawdę makijaż permanentny stosuje wiele kobiet. Wskazaniem do zrobienia takiego makijażu są przede wszystkim: brak czasu, blada cera, taki makijaż bardzo często robią osoby po chemioterapii, osoby, które są uczulone na kosmetyki, a poza tym wiele innych. Wydaje mi się, że to całkiem dobry pomysł, szczególnie w dzisiejszych czasach, kiedy każdy ma tak mało czasu. Sama chętnie bym sobie coś takiego zrobiła. Z tego co wiem, to w Warszawie w Instytucie Urody New Look maja bardzo dobrych specjalistów, tak się o nich w branży mówi, poza tym dość niskie ceny, jak na taki makijaż. Czy ktoś u nich robił makijaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.agora.pl 13 lat temu Najlepsza jest Lidka w salonie Livia na Ursynowie 22 641 98 69! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimba Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.aster.pl 12 lat temu szczerze odradzam gabinet New Look i panią Wiolettę pseudo-lingerystkę. Mam teraz brwi jak 2 grube czarne pijawki, a minęły już 3 miesiące od zabiegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.kellyservices.co.uk 13 lat temu Drogie panie, ja mam niespełna 30 lat i jestem bardzo zadowolona z makijażu. zrobiłam brwi i oczy. Brwi zawsze miałam mało wyraźne i teraz wyglądam zdecydowanie lepiej. Oczy też są bardziej podkreślone. Jestem bardzo zaodowolona i myślę, że wiek nie ma tu nic do rzeczy. Polecam panią Iwonę Siedlecką z łomianek u której robiłam makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
noon25 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 13 lat temu Jak się wykonuje taki makijaż - chciałabym sobie zrobić na górnej powiecie, nie pytam o technikę wykonywania tylko np. czy sa jakieś przeciwwskazania typu, okres letni itp. Nie wiem czy teraz się na to decydować czy może lepiej poczekać, czy jest jakaś opuchlizna - czy jak z tatuażami trzeba czasem dopełniać i wykonywać ponownie zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
my.norka Makijaż permanentny - prawdy i mity 13 lat temu Wydaje mi się,że jeśli ktoś decyduje się na wykonanie makijażu permanentnego to powinien wybrać naprawdę dobry gabinet, oczywiście cena takiego zabiegu nie jest bez znaczenia ale zdecydowanie się na jakiejś miejsce tylko dlatego,że jest tam tanio nie jest zbyt mądrym posunięciem. Z tego co słyszałam to w Instytucie urody New Look wykonują makijaż permanentny w bardzo profesjonalny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
looptroop.r Makijaż permanentny - prawdy i mity 13 lat temu Makijaż permanentny to super sprawa, jestem zwolenniczką. Sama zrobiłabym sobie kreski na powiekach, robię teraz research i znalazłam w Warszawie w Instytucie Urody New Look kreski za 400 złotych. To niewiele, a opinie o Instytucie są dobre. Tylko obawiam się bólu, jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: 217.201.136.* 13 lat temu A ja mam 34 lata tez chcialabym sobie zrobic taki makijaz ust (kontur z wypelnieniem )ale ciagle nie wiem czy kolor dobrany do moich ust bedzie tym ktory po kilku miesiacach mi sie nie znudzi- a przeciez utrzymuje sie on od 3 do 5 lat!!Wiecie jak to jest- zaleznie od nastroju i okolicznosci stosujemy rozne kolory- odcienie!!! prosze doradzcie mi jaki bylby najodpowiedniejszy ! jestem bardzo ciemna brunetka i mam ciemna karnacje skory.Moze któraś z Was tez ma taki typ urody i juz makijaz permanentny ma no i jest zadowolona :-)? A przy okazji znacie jakis godny polecenia zakład w Katowicach ?okolicy? czy naprawde aby byl przeprowadzany profesjonalnie(bez partaniny) musi trwac ok 3 godzin? czy jesli kosmetyczka mi powie ze czas bedzie ok 1 godziny to powinnam zrezygnowac ? dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga310 Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.aster.pl 13 lat temu witam, bardzo polecam makijaz trwały 2-5lat codzienie sie pieknie wyglada , na basenie itp, zawsze twarz jest wyrazniejsza i tylko naturalnie nalezy robic taki makijaz, polecam w warszawie p.agnieszkę mróz swietnie robi makijaze naturalne i na najlepszych barwnikach pracuje i sprzecie.polecam bardzo, www.kosmetyczka.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: 193.30.212.* 11 lat temu Ja wczoraj robiłam sobie makijaż u Pani Agnieszki Mróz w salonie który jest w CH Land i zdecydowanie polecam!!!! Efekt super, a to czego sie najbardziej bałam czyli ból to naprawdę niektóre osoby przesadzaja. Mnie to nawet nie bolało, tylko bardziej łaskotało i mrowiło... ale wiadomo, to zawsze zalezy od progu bólu człowieka... a efekt super, mam nadzieje ze pozostanie taki na długo! A i jeszcze dodam, że jak linearzystka jest doswiadczona to zabieg nie musi trwać długo- mi górna i dolna kreska (fakt, że cieniutkie) zajęły 20min! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.dynamic.chello.pl 11 lat temu Pani Agnieszka z Landu chyba sama to wypisuje. NIc nie zależy od progu bólu po znieczuleniu, bolało przeraźliwie, przede mną dziewczyna tłumaczyła się że nie wytrzymywała bólu. Nie było znieczulenia!!! Kreski krzywe, katastrofa. Zdenerwowała się kiedy chciałam porozmawiać przed zabiegiem o ich kształcie. Oko nie znieczulone bardzo spuchło więc nie było widać różnicy pomiędzy kreskami. Muszę teraz wyrównać u innej. Makabra. Nie odbiera teraz tel. Byłam tam i też ciemno i pusto. Uważajcie na grupony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.warszawa.vectranet.pl 10 lat temu ja rowniez nie polecam! codziennie musze patrzec na krzywe usta ktore pani agnieszka mi zrobila. bol rowniez był nie do zniesienia! nie nazwalabm tego laskotaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu Kategorycznie odradzam wizyte w Czestochowie w Solmedzie- po tygodniu wyszedl mi caly barwnik z brwi, zostal wprowadzony zbyt plytko, wlasciecielka dr Orlitz przeprowadzila ze mna nieprzyjemna rozmowe kiedy wyrazilam niezadowolenie, powiedzila ze jest zdegustowana ta rozmowa , zaplacilam 750zl, nigdy wiecej nie zaplace zanim nie zobacze efektu, uwazajcie na Solmed!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: 109.243.107.* 13 lat temu Witam. Całkiem niedawno robiłam makijaż permanentny w Płocku i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Polecam!! Jak by ktoś szukał dobrego gabinetu to Tel do salonu: 24 2687736 Pani, która wykonuje, wszystko szczegółowo tłumaczy, nadała mi idealny kształt i co najważniejsze za rozsądną cene w porównaniu do innych. Polecam szczerze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: 173.193.219.* 13 lat temu Bardzo ciekawy artykuł. Jeśli ktoś szuka dobrego salonu w Warszawie to z czystym sumieniem polecam Salon z Pasją. Makijaż permanentny u Pani Blanki. Byłam, skorzystałam i jestem bardzo zadowolona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa4 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 13 lat temu Kogo polecacie w okolicach Częstochowy? Jakie ceny są w tym regionie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathie99 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.acn.waw.pl 13 lat temu Polecam rewelacyjną Agatę Świecką z Extravaganzy w Warszawie. Zrobiłam u niej brwi i kreski na górnej powiece, nie wiedziałam ze makijaż tak może zmienić twarz. Wyglądają pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
tretka Makijaż permanentny - prawdy i mity 13 lat temu Trzeba uważać jak się ma opryszczkę, bo makijaż ust może się rozlać. Mojej siostrze się tak zrobiło i potem miała problem bo jej początkowo nawet poprawić nie chcieli, a przecież to oni odpowiadają za odpowiedni wywaid medyczny. Skąd ona miała wiedzieć że powinna się najpierw przeleczyć lekami przeciwwirusowymi :/ Dlatego ja bym była ostrożna z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choinka Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.centertel.pl 13 lat temu No to ładnie :/ Współczuję. Sama mam opryszczkę i wiem jakie to dziadostwo. Dobrze wiedzieć że trzeba sie przeleczyć przed zabiegiem, nie pomyślałabym o tym Odpowiedz Link Zgłoś
furryfriday Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 12 lat temu Tak, leki przeciwwirusowe w przypadku robienia makijażu permanentnego to podstawa - każda linergistka powinna zapytać o to, czy miałyśmy opryszczkę, jeśli tego nie robi, to znaczy, że nie warto decydować się na jej usługi! Jeśli chodzi o krakowskie gabinety, to bardzo profesjonalny makijaż wykonuje studio Estetica (niestety nie pamiętam nazwiska pani linergistki). Odpowiedz Link Zgłoś
asiulkalove Re: polecajcie salony 12 lat temu Polecam salon w Warszawie na Dominika Merliniego 4. Fachowa obsługa,profesjonalne wykonanie makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
willama Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 12 lat temu Jak tatuaż na lata ale blednie... Lepiej codziennie lekki makijarz niż coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królewna Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.ip.netia.com.pl 11 lat temu p. Jola ze studia Vip Fur Lashes w Warszawie jest lingeristką z wieloletnim doświadczeniem w technice Purebeau, najlepszej na rynku, oddałam się w jej ręce i mogę szczerze polecić jej pracę, efekt jest fenomenalny, brwi nareszcie mają swój kształt, który zresztą trzeba było korygować po 'wygryzieniu' ich przez kosmetyczkę. Jeśli chcecie poczytać więcej o tym miejscu to mają stronkę www.stylizacja-rzes-warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś