mazagz6 18 lat temu NIE WIAM DOKLADNI CO TO JEST,A TYM BARDZIEJ JAK TO USUNAC,W FUGACH PRZY BATERIACH PPRYSZNICOWYCH POJAWIL SIE TAKI CZARNY OSAD I JAK NARAZIE WSZYSTKIE MLECZKA CZYSZCZACE OKAZALY SIE BEZSKUTECZNE CO TO MOZE BYC I CZYM TO USUNAC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i_tyle Re: CZY TO PLESN IP: *.lupro.net 18 lat temu Zmień czcionkę na małe litery - niepotrzebnie krzyczysz . A , co do pleśni , zapytaj w sklepie chemicznym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: CZY TO PLESN IP: 83.141.66.* 18 lat temu Domestosem. Ja tak usuwalam :) I niestety to jest wczesne stadium grzyba - zapytaj w chemicznym jak z wtym walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
alexxa6 Re: CZY TO PLESN 18 lat temu to rodzaj pleśni, jeśli już są czarne plamki to nic nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: CZY TO PLESN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu W mojej łazience pomagał tylko chlor wylewany na takie miejsca i czekałam aż wybieli. Teraz łazienka jest po remoncie, jest nowa glazura i po każdym użyciu wody natychmiast wszystkie mokre miejsca wycieram do sucha. Odpowiedz Link Zgłoś