Gość: Bazata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Jakie garnki wybrać??? Proszę o radę i żeby nie były kosmicznie drogie, bo i po co...bez przesady w końcu to tylko garnki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aserath Re: Muszę kupić sobie garnki 18 lat temu ja mam komplet 3 garnków ingenio tefala z ruchomą rączką. I powiem ci ze są niezwykle praktyczne i rewelacyjne i nie zamieniłabym ich na żadne inne Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: Muszę kupić sobie garnki 18 lat temu Gość portalu: Bazata napisał(a): > bez przesady w końcu to tylko garnki... A po co zadałaś to pytanie? Skoro to TYLKO garnki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazata Re:Zadałam to pytanie, bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu potrzebuję rady i chcę kupić coś dobrego i nieprzesadnie drogiego...bo to właśnie tylko garnki, a nie inwestycj typu mieszkanie :) czy to już wyjaśnia wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re:Zadałam to pytanie, bo 18 lat temu Używam Fiskarsa, polecam. Mam serię z uchwytami pokrytymi silikonem (czy tam czym innym) - bardzo praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re:Zadałam to pytanie, bo 18 lat temu Gość portalu: Bazata napisał(a): > potrzebuję rady i chcę kupić coś dobrego i nieprzesadnie > drogiego...bo to właśnie tylko garnki, a nie inwestycj typu > mieszkanie :) czy to już wyjaśnia wszystko? O ile będziemy wiedzieli, co to jest "nieprzesadnie drogie". Osobiście używam stalowych nierdzewnych berghoffa. Dobre. drogie. ale swoje kupiłem w skąłdize celnym po cenie blaszaków w hipermarkecie. Chociaż... obecnie poszukałbym innego modelu - mój ma plastikowe rączki i boję się wstawić to do piekarnika. Natomiast jeśli chodzi o wybór - to tylko stal nierdzewna, żadna emelia czy teflon. Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re:Zadałam to pytanie, bo 18 lat temu berghof super garnki, czy drogie ... 400zł za komplet to jest przyzwoita cena. Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re:Zadałam to pytanie, bo 18 lat temu ogradzam garnki emeliowane, bo emalia wczesniej czy pozniej odprysnie i teflonowe, bo zawsze maja za male warstwe teflonu. Ja geste zupy po prostu odgzewam na patelni teflonowej. Doradzam zwykle garnki z grubszym dnem, sa robione ze stali nierdzewnej i nie utleniaja witamin. Mi te z hipermarketu sprawuja sie bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re:Zadałam to pytanie, bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu > Mi te z hipermarketu sprawuja sie bez zarzutu. Ja również kupiłam kilka lat temu w hipermarkecie komplet i do tej pory dziwię się, że tak dobrze się sprawują :) Ale uwaga na cienkie blaszki i dna takich garnków. Te moje są z grubszej stali i mają wzmacniane dna. Odpowiedz Link Zgłoś