Gość: agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Czym sprać pastę do zębów z bluzki? Macie jakiś wypróbowany sposób? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femme-fatale Re: Czym sprać pastę do zębów? 18 lat temu Pasta do zębów jest rozpuszczalna w wodzie więc nie wiem w czym problem. Wypróbowany sposób to pralka+proszek a nie wietrzenie ubrań i zapieranie ręcznie brudu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Czym sprać pastę do zębów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Najpierw sprawdź, później udzielaj "złotych rad" chamskim stylem. Proszek i odplamiacz nie pomogły plamy zostały :> Odpowiedz Link Zgłoś
femme-fatale Re: Czym sprać pastę do zębów? 18 lat temu Napisałaś "czym sprać pastę do zębów" dobrze przeczytałam. Jeżeli po praniu został ślad, tzn że tkanina się odbarwiła. Tam już na pewno nie ma pasty do zębów którą trzeba sprać Odpowiedz Link Zgłoś
ela.gazela Re: Czym sprać pastę do zębów? 18 lat temu a mi wydaje się, że to nie takie proste. według mnie pasta do zębów ma właściwości wybielające, więc ślad po niej na bluzce to raczej nie plama ale wyżarcie koloru... Odpowiedz Link Zgłoś