Dodaj do ulubionych

Pralka ładowana od góry - polećcie model

IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 23 lata temu
Energooszczędny, cichy i dużą ilością opcji prania. Bez suszarki. Z góry
dzięki za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Halina Re: Pralka ładowana od góry - polećcie model IP: *.krakow.pl 23 lata temu
      Ja mam już 12 lat DIANĘ polska pralka gabarytowo mała wys. 40 cm szer. 42 cm
      długość 60 cm pojamność 4,5 kg.Polecam pracuje już 12 lat bez naprawy.
    • a_l_a Re: Pralka ładowana od góry - polećcie model 23 lata temu
      NIGDY w życiu nie kupie polskiej pralki, szczególnie Diany. Z powodów
      oczywistych - małe gabaryty łazienki - musiałam kilka lat temu skusić sie na
      polską- ( cena) . Na gwarancji programator był wymieniany 4 razy , przy
      kolejnej awanturze z fachowcem - za kazdym razem programator był zalany i
      zwalano wine na mnie - odkryłam, że uszczelka bebna 9 tzw. fartuch- w ogóle nie
      był PRZYKRĘCONY . Woda z bebna zalewała programator ... A w środku - wszystko
      na sznurek - taśmę klejącą - autentycznie .. W czasie wirowania najlepiej było
      na niej usiąść - w przeciwnym razie prawie wychodziła z łazienki ..
      Z ulgą kupiłam nową - ARDO - jeśli jesteś z Warszawy ,przy ul.Kasprzaka jest
      dział z przeceną - trzy lata temu kupiłam za 800 zł LEKKO pukniętą z boku
      pralkę . Dla mnie rewelacja , pokrętła ukryte pod klapą , stabilna , BARDZO
      cichutna , energooszczędna . W przeciwieństwie do polskiej - zero awarii - a
      przy dzieciach używana b.często .
      NIGDY WIĘCEJ POLSKICH PRALEK !!!!!
      • Gość: kiwi Re: Pralka ładowana od góry - polećcie model IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 23 lata temu
        Jestem jakoś uprzedzona do pralek ARDO, bo mojemu koledze taka nowiutka pralka
        wylała i cały parkiet był do wymiany. A już inną drogą, że kto to wychodzi z
        domu, jak pralka pierze...
        • capa_negra Re: Pralka ładowana od góry - polećcie model 23 lata temu
          Ja wychodze, wiele znajomych osób i chyba każdy kto o ma sprawną pralke
          Polecam Wirpool - rodzice uzywaja lat 8 - bez naprawy, ja swoja lat 5 jw. -
          obie ładowane z góry, cichutkie - czasami idę sprawdzic czy ja wogóle właczyłam
          Mój M miał Ardo - do tej pory mnie wzdryga na jej wspomnienie, zatykały sie
          filtry, obłaziła z farby , po 4 latach uzytkowania 3 ręczników i 4 ścierek
          bęben nie mógł ruszyć - za cięzkie były....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka