karasha 18 lat temu jak w tytule. Czy używacie tego programu w pralkach, jeśli tak to do czego i jak oceniacie skuteczność. U mnie pranie codzienne trwa prawie połowe krócej od normalnego - więc byłąby to duża oszczędność Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ranoma Re: program pranie codzienne - czy warto? 18 lat temu dokładnie- używam tego, bo pralka pierze dużo krócej przy tym....w sumie, to prawie wszystko nastawiam na 'pranie codzienne' oprócz pościeli i ręczników :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karasha Re: program pranie codzienne - czy warto? 18 lat temu ale czy np. bluzki z racji upałów dość "zużyte" (bez żadnych plam "jedzeniowych") jeansy, bielizne - tez? Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: program pranie codzienne - czy warto? 18 lat temu wszystko nastawiam na to samo:) i wszystko się przepięknie dopiera...nawet rajstopki mojej córci:) Odpowiedz Link Zgłoś
karasha Re: program pranie codzienne - czy warto? 18 lat temu to muszę też zacząć :) jak na razie nie próbowałam - nowa pralka :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś