am-a2 18 lat temu Czy ktoś z was robił może mydło w domu,jeżeli tak to czy mógłby opisać jak się to robi,myślę o tym ponieważ zbliżają się święta i fajna forma tego mydełka byłby to fajny prezent???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
y3y Re: mydło 18 lat temu popatrz tutaj : skauting.pl/index.php?title=Jak_zrobi%C4%87_myd%C5%82o Odpowiedz Link Zgłoś
y3y Re: mydło 18 lat temu Jeszcze tutaj - inna wersja mydla i inne fajne pachnace rzeczy :) : sztukaoswojona.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?303587 Odpowiedz Link Zgłoś
am-a2 Re: mydło 18 lat temu te drugi przepisy są bardzo ciekawe napewno z nich skorzystam.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
am-a2 Re: mydło 18 lat temu wczoraj jeszcze wchodziłam na tą stronę było wszystko jak należy i mydło i kostki pieniące do kąpieli (które chcę jutro robić)dziś tam wchodzę a nic się nie pokazuje strona biała,co jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
y3y Re: mydło 18 lat temu U mnie strona funkcjonuje. Moze chwilowo byly jakies zaklocenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
am-a2 Re: mydło 18 lat temu już jest wszystko ok.bardzo serdecznie dziękuję.Idę robić tabletki do kąpieli na razie póżniej gdzieś za tydzień wezmę się za mydło tylko muszę fajną foremkę wymyślić lub kupić. Odpowiedz Link Zgłoś