Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu czym usunąć plamy z krwi na tapicerce - na tapczanie? Próbowałam zimną woda z mydłem ale niweiele to dało..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-for-fun Re: plamy z krwi na tapicerce 17 lat temu Mydełko do plam z Rossmanna, Dr. Beckman czy jakoś tak. Stosuję na wszystkie plamy i znikają:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: plamy z krwi na tapicerce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu a woda utleniona? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: plamy z krwi na tapicerce 17 lat temu Nie wiem, nie próbowałam. Ale bałabym się potraktować tapicerkę wodą utlenioną. Rozumiem, że żadnej środek na plamy nie pomaga, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: plamy z krwi na tapicerce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu polej woda utleniona,spieni sie,rozpusci.wytrzyj szmatka,a potem delikatnie na mokro.Nic sie nie stanie,ja mialam duza plame z krwi na wersalce(laczone kolory jasny z ciemnym).balam sie o odbarwienie,ale wolalam to niz krew.Najwyzej kupilabym narzute,ale nie bylo takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowniczka Re: plamy z krwi na tapicerce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu Na drugi raz mordować gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: plamy z krwi na tapicerce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu plamy sa troche podstarzałe Odpowiedz Link Zgłoś
kikusia_24 Re: plamy z krwi na tapicerce 17 lat temu Mi udało się przy pomocy odplamiacza Stain Devils,Dr.Beckmann.Odplamiacz zwyczajnie wylałam na plamęi zostawiłam go tam na ok.2 godziny,potem szmatka i woda i gotowe.Miałam nie mały kłopot,bo tapicerka była jasno beżowa :( a materiał dośc chłonny,ale udało się:)))Co prawda odrazu po usunięciu plamy został lekki zaciek,ale dało się go usunąć zwilżoną wodą szmatką...uffff.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: plamy z krwi na tapicerce IP: *.is.net.pl 16 lat temu a jak zaciek jest duży a plamy i tak nie puściły się to co robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aquarius Re: plamy z krwi na tapicerce IP: *.dynamic.vectranet.pl 12 lat temu Wejdź na www.facetoddywanow.pl Usuwam wiele plam, te z krwi także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: plamy z krwi na tapicerce IP: *.range81-154.btcentralplus.com 17 lat temu Swieże plamy z krwi na tapicerce lub dywanie super usuwa mąka ziemniaczana, posypać plamę, odczekać aż wyschnie, wyczesać i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: plamy z krwi na tapicerce IP: *.dynamic.chello.pl 15 lat temu a po co ci to.?! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiagizi Re: plamy z krwi na tapicerce 8 lat temu jak skórzana tapicerka to na takie plamy dobrze sprawdza się k2 auron strong youtu.be/fk4aeRkkMlM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina744748 Re: plamy z krwi na tapicerce IP: *.adsl.inetia.pl 8 lat temu Serdecznie polecam ten środek do usuwania plam www.magnus-mikrobiologia.pl/pl/p/Preparat-do-usuwania-plam-HOME-STAIN-REMOVAL/110 Odpowiedz Link Zgłoś