maczek1 16.08.04, 12:27 Dziewczyny, Mój synek od kilku dni jest na Nutramigenie. Jakie powienien mieć kupki - chodzi mi o kolor i konsystencję, bo zapach to rozumiem, że może być obrzydliwy:))) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrupka23 Re: Kupki po Nutramigenie 16.08.04, 14:14 u nas kupki sa luzne, zielone i strasznie smierdzace pozdrawiam mama Julki Odpowiedz Link Zgłoś
maczek1 Re: Kupki po Nutramigenie 16.08.04, 17:21 My właśnie mamy zielono-szare i może nie luźne, ale ciapkowate. Bez śluzu. Zastanawiam się jednak czy konsystencja jest prawidłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina261 Re: Kupki po Nutramigenie 22.08.04, 18:36 u nas też luźne i zielone a przy końcu robienia kupki żółte.podobno mogą takie być.I oczywiście śmierdzące:).pozdrawiam:). Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: Kupki po Nutramigenie 22.08.04, 20:23 nasze po nutramigenie żółte, ale je naprzemian z piersią. Mam pytanie do mam które już jakiś czas dajądziecku nutramigen -czy może przestać on smakować dziecku?? Odpowiedz Link Zgłoś
renpul Re: Kupki po Nutramigenie 23.08.04, 09:45 Jak dajesz naprzemian z piersią to na pewno dziecko zacznie rozróżniać, że czasem dostaje coś lepszego a czasem gorszego. Ale ogólnie do smaku nutramigenu powinien się przyzwyczaić. Mój mały do tej pory (7,5 miesiąca) bardziej jest zadowolony jak dostaje coś innego do jedzenia - np. zupkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: Kupki po Nutramigenie 23.08.04, 13:27 ja mam teraz tak, że od tygodnia totalny bunt na widok butelki. cyc ok, słoiczki ok, butla -zamykamy buzię jak najszczelniej. (ma teraz 5,5mca). Nie wiem czy dziecko mi się nie zagłodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś