naaka 16.11.03, 15:48 od kilku dni zaczęłam podawać Małej Humanę ale teraz jej kuoki są sr=trasznie i śmierdzące i takie ciemne. Czy to coś znaczy? Jakieś uczulenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umargos Re: kupki po humanie 16.11.03, 16:42 A co jadła wcześniej? I co poza tym je? Zasadniczo to od diety zalezy... Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś
naaka Re: kupki po humanie 17.11.03, 07:41 Aśka dostawała wcześniej Bebilona i wtedy miała rzdkie kupki ale jeszcze trochę piersi dostawała Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: kupki po humanie 16.11.03, 17:46 Ale przerzuciłaś córeczkę z innego mleka czy z piersi? Bo jak z piersi to normalne, że kupki będą już bardziej twarde, cuchnące i ciemniejsze, zwłaszcza jeśli podajesz jej też dodatkowe pokarmy. Z pozdrowieniami _____________________________ Jagienka & Dominik (29.11.02) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=7662007&a=9060413 Odpowiedz Link Zgłoś
magdazaw Re: kupki po humanie 16.11.03, 23:25 Ja mojego synka dokarmiam Humaną ( raz lub dwa razy dziennie) i też robi brzydkie kupki - ze śluzem i takimi grudkami, jakby niestrawionego mleka. Je Humanę od tygodnia. No i zauważyłam dzisiaj że na pleckach pojawiły mu się czerwone plamy i szorstka skóra. Nie wiem czy powinnam zmienić mleko czy poczekać jescze? czy jak zaczęłam mu podawać to mleko to żołądek musi się przyzwyczaić??? Magda Odpowiedz Link Zgłoś
olivkaaa1 Re: kupki po humanie 17.11.03, 08:54 ogólnie nie polecała bym Humany, może zmień na NAN lub bebiko Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: kupki po humanie 17.11.03, 09:18 oj, to chyba dziecko niezbyt dobrze toleruje to mleko. jak ja zaczęłam dawać humanę dziecku (wcześniej karmionemu piersią) to robił ładne kupki, żółte i niezbyt smierdzące (póki nie zaczął jeść innych rzeczy). na piersi miał cały czas zielone i rzadkie. spróbuj inne mleko. Odpowiedz Link Zgłoś