pina_colada88 02.09.12, 17:59 Wspólpracujecie? Ja tak. Z Prószyńskim- z czego jestem bardzo, bardzo zadowolona. I z Radwanem- ale coś ostatnio przestal się odzywać. Bardzo chcialabym wspólpracować ze światem książki, ale mam za malo wejść na bloga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetapzn Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 03.09.12, 07:55 Z Prószyńskim współpracujesz przy tak niewielkim stązu??? Pierwsze słyszę, zeby komuś się to udalo. Blogerom, których blogi istniją po 1,5 roku- 2 lata nie chcą współpracować a tobie sie udało? Jakim cudem? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 03.09.12, 15:25 A nie wiem jak Wspólpracuje z nimi od marca 2011 roku. Bloga mam od 16.11.2010- niedlugo będzie dwa lata. Zglosilam się na faceboku- możesz znaleźć sobie tą informację z 28.02.2011 Odpowiedz Link
anetapzn Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 04.09.12, 07:50 pina_colada88 napisała: > A nie wiem jak > Wspólpracuje z nimi od marca 2011 roku. > Bloga mam od 16.11.2010- niedlugo będzie dwa lata. 2 lata masz bloga i dopiero 510 wejść, a Prószyński dal ci książki do recenzji z taką frekwencją na blogu???????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
jk3377 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 04.09.12, 08:21 Aneta, ales Ty zdziwiona od rana hahah cieszmy sie,ze taka kolzanke na forum mamy moze ma plecy niezle albo dar przekonywania rozumiem,ze ty tez walczysz o to tak? powodzenia Odpowiedz Link
anetapzn Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 04.09.12, 08:41 jk3377 napisała: > Aneta, ales Ty zdziwiona od rana hahah > cieszmy sie,ze taka kolzanke na forum mamy > moze ma plecy niezle albo dar przekonywania > > rozumiem,ze ty tez walczysz o to tak? > powodzenia Nie walczę bo tu nie ma o co walczyć, tylko mam kontakt z wieloma na prawdę sympatycznymi i stażem duuuużo dłuższymi blogerkami i tylko jednej, która ma blog 3 lata i wejść ok. 100tys. na blog udało się nawiązac współprace z Prószyńskim. Prószyński, znak, muza, zysk, drzewo babel, wab to najbardziej restrykcyjne pod względem kilku wymagań (dot współpracy recenzenckiej) wydawnictwa. JK stać mnie żeby kupić sobie kilka książek, gdy będe miała na nie ochotę (a mam zawsze)nie przeczę, że książki od wydawnictw są milym dodatkiem do blogowania, ale walczyć na prawdę nie ma o co. Nawet nie sama współpraca koleżanki z Prószyńskim mnie dziwi, tylko fakt posiadania bloga 2 lata i tak minimalna ilość wejść na niego, a na to większość wydawnictw patrzy przede wszystkim, zresztą wcale im się nie dziwię, dużo wejść na bloga= sie duża reklama recenzowanych książek. Ja koleżance życzę, jak najlepiej tylko strasznie mnie to dziwi...a mogę się dziwić, nie? Odpowiedz Link
jk3377 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 04.09.12, 16:21 jejku, nie atakujcie mnie tak... mialam na mysli,ze to prestiz,a nie zerowanie na gratisowym czytaniu... wiem,ze was stac na kupowanie. normalnie czuje sie zdołowana Odpowiedz Link
anetapzn Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 05.09.12, 06:34 hej sorry, ale moim zamiarem absolutnie nie było dołowanie ciebie, przepraszam jeżeli tak to odebrałaś, tylko jeżeli chodzi o blogowanie jest pewien problem, wklejam link przeczytaj, mam wrażenie, że większość osób (nie twierdzę, ze wszystkie) zakłada blogi tylko dla książek a jakość recenzji i uczciwość wobec wydawnictw są hen daleko...ja ostatnio dostaję po 3-4 emaile tygodniowo od nowych blogerek...z pytaniem, jak zacząć współprace z wydawnictwami, przeciez to zaczyna do absurdu dochodzić. Ostatnio o mało nie padłam ze śmiechy, gdy pan zajmujący się recenzjami z jednego z poważnych wierz mi wydawnictw napisał, że współpraca ze mną go nie interesuje , mają dosyć blogerów (ich prawo fakt), ale za wzór prawidłowego, wręcz idealnego bloga podał mi blog...13 latki...no cóż... Jeszcze raz przepraszam jeżeli moją wypowiedż odebrałaś, jako atak, ale nie taki był jej cel. nakanapie.pl/forum/ksiazki/1238/wspo-praca-z-wydawnictwami pasje-fascynacje-mola-ksiazkowego.blogspot.com Odpowiedz Link
jk3377 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 05.09.12, 14:27 spoko, wszystko ok jestem tak padnieta po pierwszych dniach w pracy,ze nic mnie juz nie dobije chyba hahaha jeszcze protokolarz dostalam do pisania wiec mam co robic... za to humor poprawil mi dzis kurier, ktory przesylke dostarczyl i na dodatek zdazyl przed wracajacym z pracy mezem zatem wszystko tak jak mialo byc Odpowiedz Link
jk3377 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 03.09.12, 17:21 hahahah no wlasnie wyjasnienie prosimy precyzyjne? i co z tego macie o! Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 03.09.12, 19:19 To jest jakby wolontariat. Ale nie do końca- bo wspólpraca polega na tym, że oni przysylają książkę, a ja muszę ją zrecenzować. Dzisiaj przyszlo to: www.proszynski.pl/Spojrz_mi_w_oczy-p-30947-.html Odpowiedz Link
jk3377 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 03.09.12, 19:32 hmmm, a z ta książką co sie pozniej dzieje? jest Twoja juz? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 03.09.12, 21:41 Moje Ci one Znaczy zostają u mnie. Obecne zasady to takie, że można wybrać dwie książki w miesiącu. Wcześniej po prostu padala propozycja, kto chcial- decydowal się. W tym miesiącu wyjdą same,przepraszam, zajebiste książki np ta zalinkowana powyżej, kontynuacja książki "Matki żony, czarownice". Nie mogę się doczekać. P.s. Jkk- masz facebooka? Odpowiedz Link
anetapzn Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 04.09.12, 07:48 jk3377 napisała: > JK > > nie mam. Ja też nie, takie jakieś ja wiem...zacofane jesteśmy Odpowiedz Link
jk3377 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 04.09.12, 07:16 gdzie ten link do tej ksiazki? kontynuacji Miszczuk? nie ma. to ona juz jest-to ja poluje na 2 cz. Odpowiedz Link
inez21 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 04.09.12, 08:56 selkar.pl/zalotnice-i-wiedzmy Jest, jest!!!! Mam hura!!!! To forum jest niezastąpione jednak))) Nawet nie wpadłabym na to,żeby tego poszukać gdyby nie wy Odpowiedz Link
anetapzn Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 04.09.12, 09:03 inez21 napisała: > selkar.pl/zalotnice-i-wiedzmy > Jest, jest!!!! Mam hura!!!! > To forum jest niezastąpione jednak))) Nawet nie wpadłabym na to,żeby tego pos > zukać gdyby nie wy Ja też nie wiedzialam, ze ksiażka już jest, ach, gdyby nie to forum.. Odpowiedz Link
maniaczytania Anetko - Proszynski 04.09.12, 11:33 wspolpraca niektorych blgowo z Proszynskim datuje sie z czasow tzw. wolnej amerykanki, czyli czasow, gdy wysylali wlasciwie wszystkim. Potem dopiero, gdzies tak od czerwca ubieglego roku przyszla jedna osoba do zajmowania sie blogerami i wtedy wprowadzono jakies zasady. Jako, ze pewnie nie dziala to wstecz, czesc blogow z dawnych czasow zostala. Odpowiedz Link
anetapzn Re: Anetko - Proszynski 04.09.12, 11:49 maniaczytania napisała: > wspolpraca niektorych blgowo z Proszynskim datuje sie z czasow tzw. wolnej amer > ykanki, czyli czasow, gdy wysylali wlasciwie wszystkim. Rozumiem teraz poszło im w drugą stronę, obostrzenia, jak przy przyjmowaniu do pracy w FBI co najmniej Faktem jest, ze te powiedzmy 2 lata wstecz blogów było malutko, a od kilku miesięcy mega wysyp, a od kilku tygodni jak przeglądam siec to wydaje mi się, że każdego dnia po kilka blogów powstaje. Odpowiedz Link
nchyb Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 23.09.12, 11:23 jedno z wydawnictw, o którym gdzieś napisałam z pochwałą, niedawno padło, nie rozliczywszy się ze mną od tej pory, by nie zapeszyć - nie piszę nic o współpracy Odpowiedz Link
nchyb Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 23.09.12, 11:25 a, doczytałam, wy piszecie o książkach do recenzji, to z nikim Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 26.09.12, 22:06 Znaczy Radwan padl? To pewnie dlatego od trzech miesięcy nie odpowiadają na maila. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Wspólpraca z wydawnictwami. 20.10.12, 18:32 Aneta, Ty i koleżanki mnie załamałyście. I tyle... Materializmem. Blogowanie po to, żeby dostawać książki za darmo?????? Ja to widzę tak, że jakbyście dostawały za darmo perfumy, odplamiacz albo kreta do rur - to byście z pieśnią na ustach o tym bloga prowadziły.. Aneta, nie poznaję Cię, a znamy się już chyba kilka lat w necie i sąsiadami jesteśmy w realu.. Odpowiedz Link