Dodaj do ulubionych

grudzień 2012r.

01.12.12, 15:27
Witam po dluzszej ciszysmile
Jakos tak byl tylko czas by wpasc, wpisac co sie czytac i tyle.
Obecnie jestem w polowie "Jak kamien w wode" i powiem,ze nie myslalam,ze taka dobra ksiazka to bedzie. Jestem jak na wstrzymanym oddechu.
Z nowych zakupionych w listopadzie to 4x Nesbo oraz 'Lektor', 'Drugi oddech' i 'Czego nie słyszał Arne Hilmen'.
Poza tym jakies 3 tyg temu, w teatrzeTV ogladalam ze wzruszeniem spektakl 'Oskar i pani Róża'- z ksiazka w rece doslownie i sledzac tresc.... wspomnienia czytania wrocily, piekna ksiazka.

Cel na grudzień: dobić do 100-tki wink w ilości przeczytanych ksiazek na rok rzecz jasna hahahah To i tak juz mój sukces, bo standardowo zawsze mialam ok 60sztuk.
Obserwuj wątek
    • inez21 Re: grudzień 2012r. 03.12.12, 11:33
      No rzeczywiście jakoś cicho tu ostatnio. Z moich ostatnich zakupów to "dzień miodu" "Skrywana przeszłość" "Jak mówić,żeby dzieci nas słuchały.." "Atlas chmur" i skompletowałam wreszcie norweską serię Anny B.Ragde "Ziemia kłamstw""Raki pustelniki" "Na pastwiska.." Na czytanie czasu oczywiście mało więc tylko przybywa stosików nieprzeczytanychsad
      jk3377 błagam powiedz jak udało ci się dobić do setki????!!! Bo ja w poprzednich latach to 60-70 a teraz nawet nie wiem czy do 60 uda mi się dotrzeć. Wydaje mi się że mam co raz mniej czasu chociaz dzieci już właściwie nie takie małe ale obowiązków przybywa ciąglesad(
      Jak wy wygospodarowujecie czas na czytanie?? Bo u mnie ciągle przybywa nowych książek i jeszcze dwie biblioteki i nie nadążam z czytaniemsad
      • jk3377 Re: grudzień 2012r. 03.12.12, 15:40
        właśnie mam zamiar dobic do 100-tki, jeszcze mi sie to nigdy nie udalo. Czytam obecnie 91 chyba, wiec mam szanse. hahaha

koniecznie napisz o serii norweskiej która wymienilas, zapatruje sie na nia od roku,ale nie wiem czy warto. jesli bedziesz chciala sprzedac,a jest warta czytania, to moge od Ciebie odkupicsmile
        • inez21 Re: grudzień 2012r. 07.12.12, 13:28
          a jak udało ci się dotrzec do tak zawrotnej liczby?? Trenujesz jakieś techniki szybkiego czytania?? Czy odstawiłaś siedzenie na internecie??smile
          a sagi norweskiej jeszcze nie zaczęłam czytać. Jak przeczytam to dam znać czy warto
          • moleslaw Re: grudzień 2012r. 09.12.12, 08:09
            Jestem ciekawa ile ma za sobą Aneta .Policz proszę ,głowę daję za to że więcej niż ja. Wiem,wiem nie chodzi o ilość ale ciekawosć mnie zżera wink
            Co do grudnia to fajny miesiąc jest bo i Mikołaj i urodziny i Gwiazdka same okazje no...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka