Dodaj do ulubionych

WAKACJE :-)

29.06.13, 07:56
Nareszcie! Moze wreszcie znajde czas na ksiazke, bo ostatnio to zupelnie nic a nic,a do ropozczetych nawet checi powrotu nie mam..
Wakacje- start!
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: WAKACJE :-) 29.06.13, 08:48
      Hurrrrra!!!!
      • maniaczytania Re: WAKACJE :-) 29.06.13, 08:59
        jakie wakacje? wink))

Fajnie, co niektorym, ze maja smile))
        • aniutek.s Re: WAKACJE :-) 30.06.13, 10:00
          dla mnie wakacje to dzieci w domu, więc i pewnie mniej czasu na czytanie wink
    • jk3377 Re: WAKACJE :-) 28.08.13, 08:29
      nadchodzi kres niestety wolnych dni... juz dzis zmierzam na rade i mozna powiedziec,ze sie zaczynauncertain za kilka dni uaktywnie wątek ostatniego dnia wakacji jak co roku i mysle,ze te wakacje nie wypadły najgorzej, a u mnie wrecz rewelacyjniesmile
      • nchyb Re: WAKACJE :-) 28.08.13, 12:17
        przyszła mi na myśl taka piosenka: a mnie jest szkoda lata... sad

książkowo nie narzekam, w dodatku na wyjazdy dalekie z ograniczonym bagażem dostałam czytnik i zabrać kilkadziesiąt książek na raz to już nie problem, ale nic nie poradzę, szkoda mi i lata i wakacji...
        bo dla matek jakby nie było koniec wakacji to powrót dzieci do szkoły i więcej obowiązków nie tylko dla uczniów...

oj jak szkoda mi tych wakacji i tego lata, przed nami jesień brrr...
        jedyna pociecha to ciekawa seria książek,którą będę czytać i czytać smile
    • lipka02 Re: WAKACJE :-)David Hewson-Dochodzenie 28.08.13, 12:46
      Oj wakacje już się kończą.Zawsze to co dobre,szybko się kończysad
      Ja zdążyłam przez te dwa miesiące przeczytać parę dobrych książek.Jedna z nich jest "Dochodzenie:-powieść na motywach serialu The Killing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka