agaireszta 17.07.08, 12:56 Których jesteście stałymi bywalcami ? Które możecie polecic ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmroziuk Re: Księgarnie internetowe 17.07.08, 15:05 merlin www.empik.com/ www.taniaksiazka.biz/ Odpowiedz Link
l81 Re: Księgarnie internetowe 18.07.08, 09:41 www.merlin.pl, www.empik.com, www.gandalf.com.pl, www.dobreksiążki.pl Odpowiedz Link
mejdejka Re: Księgarnie internetowe 18.07.08, 12:43 Ja mam swój własny sklepik z e-bookami:mój e-sklepik , fajna rzecz mam stały dostęp do prasy i książek. Moje dzieci uwielbiają co jakiś czas czytać na monitorze bajki, zawsze to jakaś odmiana, raz w tygodniu czytamy sobie nasze e-booki, fajna zabawa, mój mały, dzięki temu rozpoznaje już litery ... polecam pozdromejdejki Odpowiedz Link
taviatk_o Re: Księgarnie internetowe 19.07.08, 12:28 zaczytuje sie w literaturze rosyjskiej wiec polecam knigi.pl Odpowiedz Link
minkipinki Re: Księgarnie internetowe 19.07.08, 16:34 Przekonałam się do RedMoona. Po prostu są tam najtańsze książki, z wysyłką nie miałam dotąd problemów. Tylko trzeba zamówić za 200 zł, żeby przesyłka była darmowa. Odpowiedz Link
jk3377 minkipinki 28.08.08, 08:40 moglabys podac dokladna strone tej ksiagarni,bo sprawdzam wszystkie gdzie najtaniej.dzieki. Odpowiedz Link
ewaeva Re: Księgarnie internetowe 28.08.08, 19:56 Głównie empik.com, ze względu na katalog zagraniczny no i fakt, że nie muszę płacic za przesyłkę, bo odbieram w salonie. Czasami amazon.com, ale tylko wtedy, kiedy naprawdę mi na czymś zależy, a nie mogę dostac tego w Polsce - ich koszty przesyłki potrafią przewyższyc cenę ksiązki. Odpowiedz Link
nsc23 Re: Księgarnie internetowe 07.12.08, 11:41 A probowalas abebooks.com lub abebooks.co.uk? Sprzedaja uzywane ksiazki (to taki ksiazkowy ebay). Ja tam kupuje duzo ksiazek, bo sa naprawde tanie i przesylka tez w porzadku (tylko trzeba sprawdzac, skad ktos je sprzedaje - jezeli z Australii, to czasem warto poszukac drozszej ksiazki, ale w Europie, bo przesylka bedzie tansza (i szybsza) i sie wyrowna). Odpowiedz Link
sayonara2 Re: Księgarnie internetowe 29.08.08, 08:46 merlin czytajtanio.pl empik kkkk.pl czasami swiatksiazki Odpowiedz Link
dziewczynka_pawelka Re: Księgarnie internetowe 14.11.08, 13:16 Ja bym dołożyła jeszcze www.feminoteka.pl i www.efka.org.pl/sklep/ Ale to wąska specjalizacja Obie sprawdzone i dobre. Korzystałam też z www.poczytaj.pl -- Ja jestem zachłanna wspólnego snu, splotu bez tchu, dotyku stóp i czułych gestów... Odpowiedz Link
beja11 Re: Księgarnie internetowe 06.12.08, 17:28 A czy znacie www.ksiegarniawarszawa.pl ? Z moich obserwacji wynika,że tam jest najtaniej, ale nie kupowałam. Może ktoś się wypowiedzieć? Odpowiedz Link
ziomajka Re: Księgarnie internetowe 07.12.08, 11:00 Tanie Książki: CzytajTanio i Dedalus.pl Odpowiedz Link
pospolity.rumianek Re: Księgarnie internetowe 10.12.08, 23:16 Ja np. lubię merlina, bo prawie zawsze ma te pozycje, które mnie interesują... No i jest sprawdzony, a to ważne. Odpowiedz Link