makubata 19.09.08, 18:28 Powiedzcie czy lubicie? Właśnie zaczynam "Krainę chichów"-sama się przekonam ale ciekawa jestem waszych opinii o jego książkach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerry_weaver Re: Jonathan Carroll 21.09.08, 10:43 Kiedyś bardzo lubiłam, potem albo ja "wyrosłam" z fascynacji albo JC obniżył loty. Po 4 czy 5 książkach wszystkie wydały mi się takie same, wtórne i sztampowe. Ale Krainę Chichów zawsze uważałam za najlepszą jego książkę i czasem do niej wracam. Odpowiedz Link
andziaos Re: Jonathan Carroll 02.10.08, 01:17 ja podobnie - Kraina Chichów wciąż stoi na półce z najbardziej ulubionymi. Reszta albo gdzieś tkwi w kątach półek albo "wyszła" do ludzi Odpowiedz Link
makubata Re: Jonathan Carroll 02.10.08, 12:56 "Kraina" przeczytana. Po inne też sięgnę, ciekawa jestem czy podzielę Wasze zdanie Dziękuję za opinie Odpowiedz Link
mma_ramotswe Re: Jonathan Carroll 13.10.08, 11:15 mam identyczne odczucia. Przejadł mi się Odpowiedz Link
sylwiamc Re: Jonathan Carroll 13.10.08, 21:27 A ja niezmiennie uwielbiam jego "ksiązki magiczne". Odpowiedz Link