Dodaj do ulubionych

Nowy teledysk ekipy Definityf

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 19:17
www.youtube.com/watch?v=41ehBV48YR0
oglądać i komentować!
Obserwuj wątek
    • Gość: kra Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 21:01
      Co to za dno ??
      Banda nachlanych i naćpanych gnojków ze wsi nagrywana telefonem komórkowym. Jeden debil Peja już dał popis.
      Totalna porażka
      • Gość: nobel Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 22:21
        do kra!!!
        Nie pomawiaj kogoś o stan w którym nie jest!!!
        Nie znam chłopaków -ale jedno mnie ciekawi czy Ty zrobiłbyś lepsze video? skoro
        tak ich komentujesz!!! Ziomki przynajmniej mają jakieś zajęcie,w odróżnieniu od
        większości chełmińskich straganowych ćpunów!!!
        • Gość: gosia Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 12:11
          Chyba nie widziałeś tego filmu Nobel
          Pijane i naćpane towarzystwo ze wsi.
          Jestem ciekawa co oni takiego dobrego robią i bardzo ciekawe zajęcie nie powiem.
          Jeszcze warto posłuchać tego bełkotu. (same PI PI PI PI)
          • Gość: Melon Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.09, 16:16
            To że ktoś robi Hip-hop (muzykę którą kocha) to zaraz musi być nachlany, czy
            naćpany!!! Może ty masz pizdę skoro piszesz takie rzeczy!!!
            • Gość: R.A.P Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 18:09
              Te pie...ne bambry co potrafią tylko zjechać kogoś nazywani są
              dziećmi internetu!!!Powiedzcie tym chłopakom to Prosto w oczy
              Lamusy!!!! A Ta Pani Gosia czy jak jej tam to wie tylko co to jest
              KUTAS a nie teledysk..Pośmiewisko robi z sieboe szmata zajebana!!!
          • Gość: Pnk Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.09, 15:06
            Nie wiem na h... wyzwyacie tych co to nagrali ? Ku... sami nie potraficie nic
            konkretnego zrobić Lamusy... Weźcie się leczcie ... Bo Ja mam Szacunek za to co
            ooni robią ..
      • Gość: Gosia-grudziadz Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 12:11
        do kra Ty wes Sie tak nie unos bo ty na pewno tak nie potrafisz!!maja Kolesie
        talent a ty sie nie wpie...j!!
    • Gość: k.a......... Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 20:33
      hm....teledysk?nie ma jak Ramuna HUANA chociaz teledysków nie
      nakręcają":)
    • Gość: e...O do eS... Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: 89.231.149.* 30.09.09, 21:51
      szczerze, to cieszy mnie to ze ktos działa nieco bardziej oficjalnie
      niz inni w chełmnie... teledysk jak na chełmińskie realia całkiem
      ok, zresztą doswiadczenie w teledyskach chłopaki mają... pamietam
      jeden z pierwszych na moich rewirach... kilka tekstów wiadomo, moze
      nie do końca przemyslanych, chodzi o to ze lepszym pocisniecie,
      itd...., bo taka prawda ze w tym miescie są lepsi... ale to
      zatwardziały underground... ale zajebiscie ze coś sie dzieje panowie
      powodzonka, toszke niepotrzebnie kreujecie tam jedną osobe, wiadomo
      o kogo chodzi, bo ekipa, ekipą silniejsza.. znam to z autopsji...
      mam nadzieje ze jeszcze czyms zaskoczycie panowie. pozdro
    • Gość: fan Re: Nowy teledysk ekipy Definityf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:37
      WIDEO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka