Dodaj do ulubionych

Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca policji?

IP: *.chelmno.mm.pl 07.12.09, 00:06
Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca policji w Chełmnie.
Wrzucajcie, może kiedyś się wam przyda :)
Obserwuj wątek
    • Gość: pomoc Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 07.12.09, 01:38
      często widuje radar na wyjeździe z chełmna w kierunku klamer na przeciwko tego
      zakładu produkcyjnego...
      • Gość: KRZYSZTOF aaa Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 10:35
        ulica Toruńska !! Przystanek autobusowy na skrzyżowaniu wjazdu do SZPITALA !!!

SZOSA GRUDZIĄDZKA NA WYSOKOŚCI KOŚCIOŁA ADWENTYSTÓW DNIA 7

UL DWORCOWA WIDYWAŁAM

TAM TA DROGA KOŁO TRYNEK

STANDARDOWA DROGA W KIEDUNKU JEZIORA

WIĘCEJ NIE WIEM :))) PZDR
        • Gość: ariel Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.09, 14:30
          Po co ci to wiedziec chyba jedynie, aby popylac jak wariat, niestety często na
          zgubę niewinnym.Amen.
          • Gość: as Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 77.255.29.* 07.12.09, 17:53
            nie mylcie fotoradarów policji z miejskimi czarnymi, efekt podobny
            lecz odłożony w czasie. Jest potrzeba ich używania, żeby ostudzić
            niektóre głowy, ale nie może być to metoda zarobkowania jak w
            przypadku czarnych. A co do bezpieczeństwa , to ich występowanie
            przynosi poza nerwowymi reakcjami taki sam skutek jak światła przez
            cały dzień, czyli żaden.
    • Gość: drive Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 09.12.09, 16:19
      Jeszcze policji przy fotoradarze w CCH nie widziałem nawet drogówki, tylko przy
      wypadku.
    • Gość: lakas Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 188.96.87.* 10.12.09, 19:06
      nic innego jak tylko jeździć, przepisowo, takich cwaniaczków jak autor tego
      tematu jest w p..p, to że ty kolego sobie "polecisz" szybko swoim autkiem, to
      nie znaczy, że jesteś dobrym kierowcą i masz w tym momencie władzę na drodze, bo
      akurat tam nikt cię nie kontroluje, ale pomyśl o tych którzy jadąc, idąc
      przepisowo w tym samym miejscu i czasie są narażeni na wypadek który jest
      skutkiem kalectwa, bądź śmierci, spotykają takich debili jak ty, którzy mówią
      sobie, "a koledzy z forum powiedzieli, że tam radaru brak to kita, noga w gaz"
      no pomyśl co oni mają powiedzieć, że to jest normalne kiedy jeden drugiego się
      pyta gdzie można uniknąć kontroli radarowej?
      • Gość: do lakas Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 188.33.17.* 11.12.09, 09:05
        kolego duzo jeżdżę po swiecie i jak bym miał jechac według przepisu to
        popierwsze bym na chleb niezarobił w polsce 330km robię 6-7godzin a nap za
        granicą 4ipół godz co niektóre ograniczenia są poto zeby policja miła punkt do
        łapania a nie poto zeby wpływało to na bezpieczenstwo ludzi niema miejsca ze jak
        ograniczenie to stoją i suszą kto widział policje z suszarką za odrą
        sporadycznie a unas standard
        • Gość: ja Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 09:26
          I bardzo dobrze,że stoją i suszą.Jak Ci się nie podoba to won za Odrę.Tam jak ci
          dowalą mandat to nie będziesz wiedział jak się nazywasz.
          • Gość: do ja Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 188.33.17.* 11.12.09, 09:38
            niech drogi zrobią a nie tylko łapią ograniczenaia są poto zeby sie nasze auta
            na tych dziurach nieroleciały bo jadąc naszymi drogami to naprawde tragedia i są
            ograniczenia nie poto ze jest teren zabudowany a droga popsuta i wolą dac znak
            40k/h i problem zglowy osle won bo jezdzisz taczką i Ci wszystko jedno
            • Gość: ja Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 09:53
              Tak się składa,że taczką nie jeżdżę.Najlepiej narzekać na drogi lub
              ograniczenia.Tylko pomyśl ilu ludzi ginie przez takich baranów jak Ty którzy
              mają w dupie przepisy.
              • Gość: adam Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 11.12.09, 12:12
                co daje twoim zdaniem lepsze efekty bezpieczenstwa na drogach. Ustawienie w
                krzakach fotoradaru czarnuchów ktory zrobi fotke piratowi który np na 40 jechał
                100 a za fotoradarem zabije kogos to jest poprawa ? to nabijanie kasy.
                Najlepszym rozwiazaniem sa ruchome patrole policji i maszty fotoradarów z
                tablica poprzedzająca o ich ustawieniu wtedy większosc sciaga noge z gazu bo nie
                wie czy jest maszt załadowany tym złodziejem kasy podatników. Drogi i jeszcze
                raz drogi niech buduja
    • Gość: do adama Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 11.12.09, 16:04
      Zachowujesz się jak Kononowicz :
      - wszystko zlikwidować
      - po co ogólnie przepisy
      - łamać zakazy i nakazy
      - najlepiej jeździć tak jak się podoba (ogólna anarchia)
      I właśnie po to są takie służby aby cześć bez mózgów (jeżdżących "uśpionych"
      morderców) wyleczyć!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: sz Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.09, 16:08
      śmietniki :)
      • Gość: adam Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 11.12.09, 23:08
        czy ja napisałem aby łamac przepisy człowieku czytaj ze zrozumieniem . Od 12 lat
        jak mam prawo jazdy nie mam mandatu i zapewniam nie jeżdze wkoło komina bo
        bywało sie swoim autem za granica {niemcy ,holandia} Roczne moje przebiegi to
        około 30 tysiecy do 40 tysiecy. Policja jest poto aby kierowca pomagac
        ,zapobiegac a nie zeby stac z fotoradarem w krzakach na absurdalnej 40 w srodku
        lasu
        • Gość: zbych Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 94.254.229.* 12.12.09, 03:33
          popieram Adama
    • Gość: do adama Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 12.12.09, 12:54
      To o co Ci chodzi, bo na Polskich drogach jedynie można jeździć przepisowo
      inaczej nie da rady!
      ps rozumiem że łamiesz przepisy w krajach gdzie są normalne drogi, ale u nas to
      jest śmierć!
      • Gość: mario do adama IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 14:21
        Drogi Adamie, jeżeli w lesie stoi ograniczenie do 40 km to ,jest powód. Pewnie
        kiedy pojedziesz 100 km/h i wybiegnie ci dzik lub piękna łania to jak w nią
        przywalisz i nie daj boże stanie się tragedia, to będziesz miał pretensje dajmy
        na to do leśnictwa,myśliwych i pewnie całego świata.Pobudowanie nowych dróg nie
        zmieni, taka paskudna mentalnośc.
        • Gość: obrona Adama Re: do adama IP: 188.33.201.* 12.12.09, 16:23
          drodzy uczestnicy jezeli widzę droge prostą dalekood domow a jest ograniczenie
          bo np niewidac tam radiowozu jak się schowa lub jest droga w kiepskim stanie to
          oco w tym ograniczeniu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka