Gość: 1.8 GTi IP: *.chelmno.mm.pl 07.12.09, 00:06 Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca policji w Chełmnie. Wrzucajcie, może kiedyś się wam przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pomoc Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 07.12.09, 01:38 często widuje radar na wyjeździe z chełmna w kierunku klamer na przeciwko tego zakładu produkcyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYSZTOF aaa Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 10:35 ulica Toruńska !! Przystanek autobusowy na skrzyżowaniu wjazdu do SZPITALA !!! SZOSA GRUDZIĄDZKA NA WYSOKOŚCI KOŚCIOŁA ADWENTYSTÓW DNIA 7 UL DWORCOWA WIDYWAŁAM TAM TA DROGA KOŁO TRYNEK STANDARDOWA DROGA W KIEDUNKU JEZIORA WIĘCEJ NIE WIEM :))) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariel Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.09, 14:30 Po co ci to wiedziec chyba jedynie, aby popylac jak wariat, niestety często na zgubę niewinnym.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 77.255.29.* 07.12.09, 17:53 nie mylcie fotoradarów policji z miejskimi czarnymi, efekt podobny lecz odłożony w czasie. Jest potrzeba ich używania, żeby ostudzić niektóre głowy, ale nie może być to metoda zarobkowania jak w przypadku czarnych. A co do bezpieczeństwa , to ich występowanie przynosi poza nerwowymi reakcjami taki sam skutek jak światła przez cały dzień, czyli żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drive Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 09.12.09, 16:19 Jeszcze policji przy fotoradarze w CCH nie widziałem nawet drogówki, tylko przy wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakas Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 188.96.87.* 10.12.09, 19:06 nic innego jak tylko jeździć, przepisowo, takich cwaniaczków jak autor tego tematu jest w p..p, to że ty kolego sobie "polecisz" szybko swoim autkiem, to nie znaczy, że jesteś dobrym kierowcą i masz w tym momencie władzę na drodze, bo akurat tam nikt cię nie kontroluje, ale pomyśl o tych którzy jadąc, idąc przepisowo w tym samym miejscu i czasie są narażeni na wypadek który jest skutkiem kalectwa, bądź śmierci, spotykają takich debili jak ty, którzy mówią sobie, "a koledzy z forum powiedzieli, że tam radaru brak to kita, noga w gaz" no pomyśl co oni mają powiedzieć, że to jest normalne kiedy jeden drugiego się pyta gdzie można uniknąć kontroli radarowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lakas Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 188.33.17.* 11.12.09, 09:05 kolego duzo jeżdżę po swiecie i jak bym miał jechac według przepisu to popierwsze bym na chleb niezarobił w polsce 330km robię 6-7godzin a nap za granicą 4ipół godz co niektóre ograniczenia są poto zeby policja miła punkt do łapania a nie poto zeby wpływało to na bezpieczenstwo ludzi niema miejsca ze jak ograniczenie to stoją i suszą kto widział policje z suszarką za odrą sporadycznie a unas standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 09:26 I bardzo dobrze,że stoją i suszą.Jak Ci się nie podoba to won za Odrę.Tam jak ci dowalą mandat to nie będziesz wiedział jak się nazywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 188.33.17.* 11.12.09, 09:38 niech drogi zrobią a nie tylko łapią ograniczenaia są poto zeby sie nasze auta na tych dziurach nieroleciały bo jadąc naszymi drogami to naprawde tragedia i są ograniczenia nie poto ze jest teren zabudowany a droga popsuta i wolą dac znak 40k/h i problem zglowy osle won bo jezdzisz taczką i Ci wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 09:53 Tak się składa,że taczką nie jeżdżę.Najlepiej narzekać na drogi lub ograniczenia.Tylko pomyśl ilu ludzi ginie przez takich baranów jak Ty którzy mają w dupie przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 11.12.09, 12:12 co daje twoim zdaniem lepsze efekty bezpieczenstwa na drogach. Ustawienie w krzakach fotoradaru czarnuchów ktory zrobi fotke piratowi który np na 40 jechał 100 a za fotoradarem zabije kogos to jest poprawa ? to nabijanie kasy. Najlepszym rozwiazaniem sa ruchome patrole policji i maszty fotoradarów z tablica poprzedzająca o ich ustawieniu wtedy większosc sciaga noge z gazu bo nie wie czy jest maszt załadowany tym złodziejem kasy podatników. Drogi i jeszcze raz drogi niech buduja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do adama Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 11.12.09, 16:04 Zachowujesz się jak Kononowicz : - wszystko zlikwidować - po co ogólnie przepisy - łamać zakazy i nakazy - najlepiej jeździć tak jak się podoba (ogólna anarchia) I właśnie po to są takie służby aby cześć bez mózgów (jeżdżących "uśpionych" morderców) wyleczyć!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.09, 16:08 śmietniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 11.12.09, 23:08 czy ja napisałem aby łamac przepisy człowieku czytaj ze zrozumieniem . Od 12 lat jak mam prawo jazdy nie mam mandatu i zapewniam nie jeżdze wkoło komina bo bywało sie swoim autem za granica {niemcy ,holandia} Roczne moje przebiegi to około 30 tysiecy do 40 tysiecy. Policja jest poto aby kierowca pomagac ,zapobiegac a nie zeby stac z fotoradarem w krzakach na absurdalnej 40 w srodku lasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 94.254.229.* 12.12.09, 03:33 popieram Adama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do adama Re: Lokalizacje fotoradarów, ulubione miejsca pol IP: 80.51.140.* 12.12.09, 12:54 To o co Ci chodzi, bo na Polskich drogach jedynie można jeździć przepisowo inaczej nie da rady! ps rozumiem że łamiesz przepisy w krajach gdzie są normalne drogi, ale u nas to jest śmierć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario do adama IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 14:21 Drogi Adamie, jeżeli w lesie stoi ograniczenie do 40 km to ,jest powód. Pewnie kiedy pojedziesz 100 km/h i wybiegnie ci dzik lub piękna łania to jak w nią przywalisz i nie daj boże stanie się tragedia, to będziesz miał pretensje dajmy na to do leśnictwa,myśliwych i pewnie całego świata.Pobudowanie nowych dróg nie zmieni, taka paskudna mentalnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrona Adama Re: do adama IP: 188.33.201.* 12.12.09, 16:23 drodzy uczestnicy jezeli widzę droge prostą dalekood domow a jest ograniczenie bo np niewidac tam radiowozu jak się schowa lub jest droga w kiepskim stanie to oco w tym ograniczeniu Odpowiedz Link Zgłoś