Gość: ktoś IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.10, 20:36 Witam, czy ktoś kupił jakiś produkt z MANGO - telezakupy. Proszę o opinie, szczególnie o jakość i trwałość produktów, czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
73kaktus Re: MANGO - telezakupy 18.02.10, 12:12 Kupiliśmy kiedyś mamie maszynę do szycia. Bardzo szybko skończyła swój żywot. Nie polecam ich produktów. Ktoś ma może inne doświadczenia, ale ja już na Mango namówić się nie dam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: MANGO - telezakupy IP: 80.51.140.* 18.02.10, 12:26 Takie same lub podobne produkty mozna kupic na aukcjach za polowe ceny. Nie polecam przeplacac jakosc mierna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: MANGO - telezakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 20:17 Jakis czas temu zakupiłam tam mop parowy, ogólnie sam produkt nie spełnił moich oczekiwań. Pieniądze jednak szybko odesłali, więc można zaryzykować i w razie czego odesłac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugeniusz Re: MANGO - telezakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 16:18 dniu 05.02.2010 zakupiłem urządzenie tarka Wonder V przez internet w firmie Media Sp. z o.o. z siedzibą ul. Hutnicza 59 w 81-061 Gdyni. Otrzymałem urządzenie z wadą fabryczną polegającą na tym, że bolce chwytaka w trakcie używania zaczepiają o noże. Złożona reklamacja i wysyłka wadliwego towaru na koszt dostawcy została odrzucona. W treści reklamacji prosiłam o wymianę na sprawne urządzenie. Obecnie urządzenie znajduje się u mnie i poniosłem koszt 15,50 +9 za wysyłkę i ponowny odbiór wadliwego towaru. Nieuczciwość i nierzetelność dostawcy polega na tym, że wysyła wadliwy towar a następnie żąda jego wysyłki na koszt konsumenta oraz nie umieszcza na swojej stronie internetowej negatywnych komentarzy natomiast umieszcza tylko pozytywne. Również ukrywa fakt , że towar jest z wyprzedaży. Wygląda to tak: w trakcie realizowania zakupu przez internet nigdzie nie jest pokazane, że towar jest z wyprzedaży natomiast na otrzymanym paragonie widnieje już taka adnotacja. Dostarczona mi tarka Vonder V nie posiada walorów przedstawianych w reklamie. Nie polecam tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allan Re: MANGO - telezakupy IP: *.chelmno.mm.pl 04.03.10, 16:38 kupilismy z zona kilka ich produktow miedzy innymi blendr .dualetto okazalo sie ze nie spelniaja oczeiwan blender popsul sie po 2 miesiacach /czesci do naprawy nie ma byly z tworzywa sa to przekladnie zebate/dualetto to wilki pic ztego co reklamuja mozna wykonac moze 10% zakupy tam to wielka lipa Odpowiedz Link Zgłoś
agat-a52 Re: MANGO - telezakupy 10.12.14, 19:24 Dziś moja znajoma otrzymała długo oczekiwaną przesyłkę z zamówionymi produktami z Mango. Cena jednego produktu była zawyżona o 30 zł niż to było w reklamie TV i na ich stronie internetowej, więc po dokładnym sprawdzeniu zadzwoniła na infolinię i co usłyszała: To nie jest to Mango co się reklamuje na kanale TV Mango, stąd inna cena. Znajoma powołała się więc na cenę internetową Mango.pl, to też w/g telefonistki jest inne Mango, ale oznajmiła, że sprawdzi....po chwili zakomunikowała mojej znajomej, że otrzymała towar większy i w związku z tym cenniejszy od tego co w reklamach TV i internetowych razem wziętych...Ludzie jak najdalej od wszelakich "firm" z Trójmiasta!!!!! Szukają jeleni, wciskają im kit i jeszcze naciągają na kasę.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prgn Re: MANGO - telezakupy IP: *.static.ip.netia.com.pl 21.01.17, 12:54 bardzo słusznie Odpowiedz Link Zgłoś