Dodaj do ulubionych

MANGO - telezakupy

IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.10, 20:36
Witam, czy ktoś kupił jakiś produkt z MANGO - telezakupy.

Proszę o opinie, szczególnie o jakość i trwałość produktów, czy
warto.
Obserwuj wątek
    • 73kaktus Re: MANGO - telezakupy 18.02.10, 12:12
      Kupiliśmy kiedyś mamie maszynę do szycia. Bardzo szybko skończyła swój żywot.
      Nie polecam ich produktów. Ktoś ma może inne doświadczenia, ale ja już na Mango
      namówić się nie dam
    • Gość: klo Re: MANGO - telezakupy IP: 80.51.140.* 18.02.10, 12:26
      Takie same lub podobne produkty mozna kupic na aukcjach za polowe ceny.
      Nie polecam przeplacac jakosc mierna.
    • Gość: aaa Re: MANGO - telezakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 20:17
      Jakis czas temu zakupiłam tam mop parowy, ogólnie sam produkt nie spełnił moich oczekiwań. Pieniądze jednak szybko odesłali, więc można zaryzykować i w razie czego odesłac. Pozdrawiam
    • Gość: Eugeniusz Re: MANGO - telezakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 16:18
      dniu 05.02.2010 zakupiłem urządzenie tarka Wonder V przez internet w firmie
      Media Sp. z o.o. z siedzibą ul. Hutnicza 59 w 81-061 Gdyni.

Otrzymałem urządzenie z wadą fabryczną polegającą na tym, że bolce chwytaka w
      trakcie używania zaczepiają o noże. Złożona reklamacja i wysyłka wadliwego
      towaru na koszt dostawcy została odrzucona. W treści reklamacji prosiłam o
      wymianę na sprawne urządzenie. Obecnie urządzenie znajduje się u mnie i
      poniosłem koszt 15,50 +9 za wysyłkę i ponowny odbiór wadliwego towaru.
      Nieuczciwość i nierzetelność dostawcy polega na tym, że wysyła wadliwy towar a
      następnie żąda jego wysyłki na koszt konsumenta oraz nie umieszcza na swojej
      stronie internetowej negatywnych komentarzy natomiast umieszcza tylko pozytywne.
      Również ukrywa fakt , że towar jest z wyprzedaży. Wygląda to tak: w trakcie
      realizowania zakupu przez internet nigdzie nie jest pokazane, że towar jest z
      wyprzedaży natomiast na otrzymanym paragonie widnieje już taka adnotacja.
      Dostarczona mi tarka Vonder V nie posiada walorów przedstawianych w reklamie.
      Nie polecam tej firmy.

• Gość: allan Re: MANGO - telezakupy IP: *.chelmno.mm.pl 04.03.10, 16:38
      kupilismy z zona kilka ich produktow miedzy innymi blendr .dualetto okazalo sie ze nie spelniaja oczeiwan blender popsul sie po 2 miesiacach /czesci do naprawy nie ma byly z tworzywa sa to przekladnie zebate/dualetto to wilki pic ztego co reklamuja mozna wykonac moze 10% zakupy tam to wielka lipa
      • agat-a52 Re: MANGO - telezakupy 10.12.14, 19:24
        Dziś moja znajoma otrzymała długo oczekiwaną przesyłkę z zamówionymi produktami z Mango. Cena jednego produktu była zawyżona o 30 zł niż to było w reklamie TV i na ich stronie internetowej, więc po dokładnym sprawdzeniu zadzwoniła na infolinię i co usłyszała: To nie jest to Mango co się reklamuje na kanale TV Mango, stąd inna cena. Znajoma powołała się więc na cenę internetową Mango.pl, to też w/g telefonistki jest inne Mango, ale oznajmiła, że sprawdzi....po chwili zakomunikowała mojej znajomej, że otrzymała towar większy i w związku z tym cenniejszy od tego co w reklamach TV i internetowych razem wziętych...Ludzie jak najdalej od wszelakich "firm" z Trójmiasta!!!!! Szukają jeleni, wciskają im kit i jeszcze naciągają na kasę.!!!!!
        • Gość: prgn Re: MANGO - telezakupy IP: *.static.ip.netia.com.pl 21.01.17, 12:54
          bardzo słusznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka