Gość: :) IP: *.chelmno.mm.pl 29.04.10, 11:07 Gdzie w okolicach Chełmna można zabrać przedszkolaka na jazdę konną? Najlepiej na kucach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RUMEK Re: jazda konna IP: *.tvgawex.pl 29.04.10, 11:42 Wiem że w Otowicach ( za Unislawiem )jest taka możliwosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jazda konna IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 11:59 W Kozłowie.Co prawda kucy nie mają,ale jest taki troszkę mniejszy koń dla początkujących.Cena 20 pln za pól godziny z instruktorem.Moja córka tam jeździ i jest zadowolona,a ma 9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 21:08 Proponuje poczekac aż dziecko podrosnie.Jeżdziectwo to niebezpieczny sport.Wiek 13-14 lat na ropoczecie treningu jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: jazda konna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 12:16 Przejezdzki dla dzieci w wieku przedszkolnym glownie koncza sie na oprowadzaniu ze wzgledu na zbyt wysokie niebezpieczenstwo upadku z dużego konia. Polecam stajnie na Rybakach (na roku zaraz jak się kończy bruk) maja fajnego kucyka dla dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś