Dodaj do ulubionych

Firma Krzak Impel Security Polska

IP: 77.245.247.* 15.05.10, 15:26
Co sądzicie na temat tej firmy?
słyszałem od wielu pracowników że jest tam syf mało płacą, wyzyskują ludzi bo dużo ludzi robi po ponad 300 h w miesiącu ,traktują ludzi jak szmaty i jeszcze na dodatek okradają na wypłatach a kierownictwo to same matoły które uzupełniało wykształcenia bo mieli luki w życiorysie....
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: *.tvgawex.pl 15.05.10, 17:39
      kolega pracuje i mi powiedział ze jak zapytal o umowe o prace to mu powiedzieli
      ze ma zalatwic sobie ze jest inwalida to umowe dostanie buhaha
      • Gość: xxx Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: 77.245.247.* 15.05.10, 18:13
        interesujący temat warto by to w mediach nagłośnić!!!
        • Gość: Pracownik Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 18:20
          To prawda.Mało kto ma tam ukonczone średnie w normalnym
          trybie.Przewaznie jest tak że dokształcają się aby pracować.
          • Gość: ja Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: *.ip.netia.com.pl 15.05.10, 18:23
            Firma faktycznie śmieszna.Tylko co ma wspólnego nauka w szkole średniej z tą
            firmą?To chyba dobrze,że ludzie się kształcą.
            • Gość: życzliwy Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: 77.245.247.* 15.05.10, 19:22
              słyszałem też że płacą 8 zł brutto i ludzie żeby zarobić 2000 zł muszą pracować po 380 godzin a w wielu przypadkach po grubo 400 godzin żeby nadbić powyżej 2000 zł... to tragiczne... Na większości pracowników wymuszane są godziny do przerobienia ze względu na brak ludzi chętnych do pracy w tej firmie... Taki system pracy i stawka przekłada się na niewydajność fizyczną i psychiczną... ludzie pracujący po tyle godzin nie są wydajni ponieważ są wymęczeni i na dodatek myślą tylko gdzie by się położyć i usnąć... a niska stawka wpływa także na niewydajność psychiczną bo jaka płaca taka praca.
              • Gość: Impel-aż Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: 89.231.148.* 16.05.10, 14:08
                Wszystko, co tu piszecie to prawda !!!!!!!
                • Gość: gość Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: 188.33.191.* 16.05.10, 22:25
                  Ja bym na ich miejscu do tvn24 napisał niech przyjadą
                  • Gość: 555 Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: *.eltronik.net.pl 16.05.10, 22:39
                    MAM PYTANKO:
                    CO TO JEST ZA FIRMA CZYM SIE ZAJMUJE I GDZIE SIĘ MIEŚCI
                    • Gość: ja Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: 188.33.235.* 17.05.10, 15:41
                      firma zajmuję się ochroną obiektów wojskowych na terenie Chełmna. Macie racje
                      impel to jeden wielki kibel jeśli chodzi o Chełmno. W innych miejscowościach
                      nie jest aż tak źle. Pozdrawiam ludzi którzy jeszcze tam pracują.:) niech się w
                      końcu ktoś za to weźmie.
                      • Gość: wolff Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: 93.175.167.* 26.03.15, 17:27
                        niestety w innych miastach tez kibel w tej firmie (IMPEL) cv lepiej do konkurencji zlozyc niz tam pracowac
    • Gość: anty impel Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 21:24
      W firmie impel żeby dostać umowę o pracę trzeba posiadać stopień
      niepełnosprawności... czy wyobrażacie sobie teraz człowieka z bronia który jest
      niepełnosprawny??? Ochrona spadła na psy ....
      • Gość: obserwator Re: Firma Krzak Impel Security Polska IP: 57.90.36.* 17.05.10, 21:31
        zgłoscie to do PIP jak Wam zle. . .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka