Gość: sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 11:55 Jutro gra ks jakaś zbiórka jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: KS.Chełminianka IP: *.cdma.centertel.pl 03.09.10, 22:19 Jeżeli byłaby jakaś zbiórka zostali byście odpowiednio szybciej poinformowani. (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: KS.Chełminianka IP: 89.231.150.* 04.09.10, 19:15 Jak się nie wygrywa z takimi zespołami jak Dąb czy Zdrój /2:2/, to na końcu sezonu zabraknie punktów do utrzymania. Chyba teraz już dotarło do Zarządu i trenera , że z tym składem i z tą grą to bliżej do odwróć tabelę - Chełminianka na czele niż walka o porządne miejsce w tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lary Re: KS.Chełminianka IP: 57.90.36.* 05.09.10, 12:48 Praktycznie po wypowiedziach trenera z każdą drużyna mogliśmy wygrać ale tak się nie stało. Gra pozostaje wiele do życzenia a u chłopaków wogóle nie widać świeżości. Potencjał jest ale trzeba się zastanowić co jest przyczyną że drużyna nie może go wykorzystać? Grali jakby mieli jaja powiązane !! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: KS.Chełminianka IP: 89.191.152.* 05.09.10, 17:46 zapewne zaorał ich kondycyjnie kompletnie brak szybkosci a wydaje sie ze trener po AWFie powinien miec o tym pojecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic2 Re: KS.Chełminianka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.10, 19:18 kto w ogóle bramki strzelał za Zdrojem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: KS.Chełminianka IP: *.chelmno.mm.pl 05.09.10, 20:33 Moim zdaniem skład się wiele nie zmienił od składu z okręgówki. Dwaj młodzieżowcy i Szymon Marks uważam,że to dobre wzmocnienia.Też się zastanawiam nad tym co się dzieje,przecież chłopaki w tym składzie grają od dłuższego czasu. Napewno mentalnie coś jest nie tak. Jak tracą bramki i gonią wynik to nic się im nie układa. Jak zdobędą bramkę wraca wiara i sami siebie poganiają.Jedno co mnie zastanawia to to,że czasami grają jak chłopcy na placu zabaw ( nie mam zamiaru kogokolwiek obrażać ),gdzie piłka to większość chłopaków wokoło niej. To trzeba uporządkować. Nasi atakujący ( Gross,Grzelecki )nie mogą się odnaleść, ale ja wierzę,że w końcu zaczną strzelać. Zastanawiam się,czy perfekcyjna gra w dziada nie dałaby lepszych skutków niż te wrzutki w pole karne przeciwnika i przy rosłych obrońcach piłka wraca na środek boiska-przykład gra z Flisakiem. Ogólnie mówiąc w tych 5 kolejka graliśmy już z obecnymi liderami i z drużynami ze środka tabeli i nie odbiegamy poziomem gry. Moim zdaniem trzeba wszystko uporządkować ( nie 2,3 zawodników do piłki ), zagrać perfekcyjnie w dziada ( pamiętam mecz z Fliskaiem w A klasie wygrany chyba 4:0,ale to była perfekcyjna gra w dziada na jeden,góra dwa kontakty,gra jeden na jeden,a Gross i Grzelecki to potrafią ) i najważniejsze aby trener na bieżąco korygował gre chłopaków. Serdecznie pozdrawiam piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje zdanie Re: KS.Chełminianka IP: *.tvgawex.pl 06.09.10, 23:42 do gry w dziada trzeba wychodzić na pozycję a u nas tego nie ma Pawski daje tylko długie piłki na walkę i piłka wraca jak bumerang nic nie gramy przez pomoc poza tym to nie A klasa tylko 4 liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: KS.Chełminianka IP: *.chelmno.mm.pl 16.09.10, 13:59 Cierpliwości oni się zgrają - przykładem może być mecz pucharowy z Pomorzaninem wygrany 4:3 ( 3:0 ). Bramki Grzelecki 2 i juniorzy Piasecki 1 i Kuczkowski 1. Cierpliwości!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: KS.Chełminianka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.10, 15:30 Kaczkowski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: KS.Chełminianka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.10, 15:30 a nie Kuczkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: KS.Chełminianka IP: 89.231.150.* 18.09.10, 19:19 chelminianka cuiavia 7-0 dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Re: KS.Chełminianka IP: *.chelmno.mm.pl 18.09.10, 19:28 ten mecz był sprzedany przez sędziego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymisja Re: KS.Chełminianka IP: 109.243.132.* 18.09.10, 22:27 Pilnie trener do wymiany.W przeciwnym razie spadek jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: KS.Chełminianka IP: 89.231.150.* 18.09.10, 22:32 A burmistrz przeznaczył na klub dodatkowe 35000 zł. Ciekawe na co pójdą te pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: KS.Chełminianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:35 Napewno nie pójdą na zasrany motocros lub kajaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic8 Re: KS.Chełminianka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.10, 11:03 gó...ane kajaki motocros i nadwiślanin....zasrane dyscypliny i debile w zarządach.brak słów wszystkie te grupy powinny się wspierać a oni co jadą na chełminiankę jak nie wiem co. nie doceniają innych tylko patrzą na swój zasrany interes!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: KS.Chełminianka IP: 89.231.151.* 19.09.10, 11:09 wczorajszy wyniki mówi wszystko ''7'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KS.Chełminianka IP: *.tvgawex.pl 19.09.10, 12:23 Niestety powoli okazuje się że to co kiedyś napisałem w innym wątku powoli potwierdza się, Przypomnę Kilka lat temu mialem przyjemność grać w drużynie juniorskiej pod wodzą p. Majki oraz paru innych trenerów i dla mnie warsztat pracy tego pana to była tragedia. Treningi wyglądały tak 40 min biegi po lasach lub na motocrosie(!) nawet w piatek wieczorem przed meczem (na meczu zawodnicy wytrzymywali tylko pierwszą połowę), kolejne 15 min treningu to sprint na 200m! kolejne 20 min to podania w poprzek boiska jeden do drugiego w parach 15 min strzały na bramkę (lub gierka) Tylko motoryka przez cały sezon! Natomiast zero taktyki zero! Na boisku jeden patrzył na drugiego i nie wiedział co ma robić jak wykonać dobrze rzut rożny, wolny, jak się ustawiać by nie spalić . Ciekawe jak teraz wyglądają treningi I nie piszę tu jako zawodnik pokrzywdzony, w każdej drużynie grałem w pierwszym skladzie Można zrozumieć że klub nie ma kasy na zatrudnienie dobrego trenera lecz nie rozumię zatrudnienia tego Pana przez rządzących klubem Tragedia żal patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Re: KS.Chełminianka IP: *.tvgawex.pl 19.09.10, 14:39 warsztat nic się zmienił od tamtego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibi Re: KS.Chełminianka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.10, 17:53 zgadzam się, że zagraliśmy słabo ale trzeba patrzeć na pracę sędziego a dokładnie czerwoną kartkę, sędziowanie na przekór i kilka razy mógł podyktować rzut karny dla KS-u. wiadomo że z sędzią się nie wygra a piłkarze byli podłamani sędziowaniem. nawet piłkarze cuiavi byli źli na sędziego za takie głupie sędziowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: KS.Chełminianka IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 20:47 sprawy tego sędziowania nie powinno się tak zostawić. to był skandal i całkowicie wypaczył wynik meczu. może przegralibyśmy minimalnie albo szli na remis ale sędzia wyraźnie chciał naszej porażki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: objekt Re: KS.Chełminianka IP: 89.231.150.* 19.09.10, 23:51 Emocje emocjami a zdrowy rozsądek to podstawa. Żaden kopacz nie ma prawa zrobić gestu chamstwa wobec sędziego, a jak to zrobi to leci na zbity pysk z boiska. Rzeczywiście sprawa zachowania bramkarza wobec sędziego powinna znaleźć właściwe zakończenie. Powinien dostać dyskwalifikacje do końca sezonu. Wreście trzeba zacząć porządki. Inna sprawa to kary finansowe dla klubu za godne pożałowania zachowanie działaczy. Zamiast emanować energią w poszukiwaniu sponsorów i jakiegoś normalnego trenera to dają młodym przykład świętego oburzenia nie mając racji. Odnośnie sędziowania - sędzia po incydencie z czerwoną kartką i bezgranicznym chamstwem wobec niego części kiboli - rzeczywiście się pogubił, próbował chyba na własną rękę odgrywać się na Chełminiance, po prostu sędziowanie w tym meczu go przerosło. Ta jak chyba Chełminiankę IV liga z trenerem bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: KS.Chełminianka IP: 57.90.36.* 20.09.10, 00:59 Masz racje zachowanie bramkarza karygodne i sędziowie faktycznie się pogubili. Sam trener nic nie zrobi ale zastanowić się trzeba co dalej. A sponorów nie jest łatwo złapać szczególnie w naszym mieście. Wydaje mi się mogliśmy grać spokojnie w V lidze pomału wprowadzać młodzież do zespołu i nie było by pisania i wieszania psów teraz na trenerze działaczach itd po prostu poziom w IV lidze jest wyższy i dla niektórych zawodników to jest za wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktr Re: KS.Chełminianka IP: *.centertel.pl 20.09.10, 11:41 Najważniejsze żeby teraz znalazł się w klubie lub w drużynie ktoś kto nie dopuści do załamania się chłopaków i da im wiarę w to że stać ich na rywalizację i poziom gry jaki pokazali na początku sezonu choćby w meczu ze Spartą. Najgorzej jak zacznie się jakaś seria porażek i spadniemy z hukiem z ligi. Moim zdaniem potrzebna jest wiara we własne umiejętności które są wystarczające na tą ligę aby spokojnie utrzymać się około 10 miejsca w lidze. Drużynie jest potrzeba lidera. Kogoś kto powie że nic się nie stało, że jest jeszcze mnóstwo meczy do rozegrania i że walka trwa nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYMISJA!!! Re: KS.Chełminianka IP: 89.191.152.* 20.09.10, 16:21 dla porównania że trener się nie nadaje podam przykład. Grając w 5 lidze z Krajną na koniec mieliśmy tyle samo punktów dokonaliśmi kilku transferów a oni ani jednego.Oni teraz cą w czubie tabeli a my na dnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: KS.Chełminianka IP: *.tvgawex.pl 20.09.10, 23:14 jakie dno?? mamy 6 punktów przy odrobinie szczescia mielibysmy o 4 wiecej. My mamy sie utrzymac a nie grac o awans w tym sezonie i dajcie juz spokój bo to nie pomaga druzynie ja tam wierze ze sie utrzymamy a jedno zwyciestwo pozwoli chlopakom uwierzyc w swoje mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAAA Re: KS.Chełminianka IP: 77.245.246.* 22.09.10, 16:07 A w gazecie wyczytałem, że prezes chce złożyć protest na sędziów... Proponuję Panie Dobrowolski przypomnieć sobie mecz w Chełmnie z Victorią i parodię, którą odstawili sędziowie. To taka sama sytuacja a wypowiadał się Pan troszkę inaczej.... Trochę pokory.... Wtedy nawet kibice z Chełmna się śmiali z tej parodii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KS.Chełminianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:57 Masz rację. Wtedy według mnie sędzia wypaczył wynik spotkania i skrzywdził Victorię. A co na to działacze? - że to sport, że byliśmy lepsi, że sędziowanie było sprawiedliwe. Panowie działacze - ludzie na trybynach siedzący obok mnie śmiali się z tego sędziowania dla nas. Nie dziwiłem się piłkarzom z Lisewa, że nie chciało im się grać. I teraz panowie wszystkowiedzący sytuacja się odwróciła. Było miło????? Chyba nie co????? Tak więc nie ma co protestować bo najpierw złóżcie protest na siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: KS.Chełminianka IP: 109.243.136.* 24.09.10, 18:33 Co sie dzieję z J.starszymi wszystko w plecy????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KS.Chełminianka IP: *.chelmno.mm.pl 24.09.10, 23:09 Majka zrezygnował. chelminianka.futbolowo.pl/chelminianka/news,623573,mariusz-majka-zrezygnowal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: KS.Chełminianka IP: *.chelmno.mm.pl 27.09.10, 20:22 Od początku było wiadomo że nie da rady,przecież on próbował już w kilku klubach i klapa. Odpowiedz Link Zgłoś