Dodaj do ulubionych

net mobilny w multimedia

29.01.11, 10:37
hej szukam info ta temat netu mobilnego w multimedia wiem ze najwieksza szybkosc to tylko 6 mega na chełmno jak z tym naprawde jest czy 6 to 6 czy mniej i jak z przesylem danych
dzieki za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: net mobilny w multimedia IP: *.static.gprs.plus.pl 01.02.11, 15:14
      Powiem Ci tak: miałem net mobilny z Multimedia Polska, z Ery, teraz mam z Plusa. Z racji wykonywanego zawodu - przedstawiciel handlowy, to w godzinach pracy często jedyna możliwość dostępu do sieci. Krótka ocena: Era - często się wiesza, nie wykrywa urządzenia itd. Męcząca sprawa. Plus i Multimedia oceniam na tym samym poziomie, tyle że w Multimedia miałem taniej. Raczej się nie wiesza, transfer w porządku. Podsumowując - jeśli chodzi o mobilny net z Multimediów, to raczej nie powinieneś narzekać. Aha. Ja to miałem razem z netem stacjonarnym, więc była spoko cena.
    • Gość: anka Re: net mobilny w multimedia IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 13:41
      hej, ja obecnie korzystam z neta z Multimedia. chodzi bez problemu, nie wiesza się. jest tańszy od plusa!!! POlecam
      • Gość: lis Re: net mobilny w multimedia IP: *.chelmno.mm.pl 02.02.11, 16:22
        Anka i Adam - a jak to chodzi poza Chełmnem w jakis dziurach? Ponadto napiszcie jaka jest cena i na ile lat trzeba podpisac umowe?
        • Gość: Adam Re: net mobilny w multimedia IP: *.static.gprs.plus.pl 03.02.11, 09:39
          Hej. W miasteczkach nie powinno być problemu. Najlepiej zasięg sprawdzić na stronie Multimedia Polska tu www.multimedia.pl/mobilNET_zasieg Pozdrawiam
          • Gość: slaw Re: net mobilny w multimedia IP: 89.231.151.* 03.02.11, 10:57
            Jak sprawdzic szybkosc internetu w multimedia?
    • Gość: xxx Re: net mobilny w multimedia IP: *.chelmno.mm.pl 10.02.11, 01:45
      śmiga lepiej niż 6 mam na lapku to moge przyznać
    • Gość: PH multimedia Re: net mobilny w multimedia IP: *.chelmno.mm.pl 10.02.11, 16:18
      mobilny jak i stacjonarny w MP chodzi bez problemu więcej informacji o warunkach i promocjach pod nr; 609-902-336
    • Gość: Jakub Re: net mobilny w multimedia IP: 89.231.150.* 11.02.11, 15:40
      to sie przejdz do nich
    • Gość: ali Re: net mobilny w multimedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 09:53
      korzystam od roku jest ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka