Gość: ja IP: *.chelmno.mm.pl 22.02.11, 19:17 Co się stało w Pawilonie na kopernika kogoś pobili w walentynki, wiecie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: 14 luty IP: 89.231.150.* 27.02.11, 17:12 Ja wiem ale nie powiem wszystko widziałam ... Ale po co takie news ludziom! W życiu są ważniejsze sprawy niż takie plotkarstwo kto co komu . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: 14 luty IP: *.chelmno.mm.pl 27.02.11, 21:27 Ten co dostał to się ładnie zaczepiał, ale zastanawiam się czy nic mu się poważnego nie stało bo nieźle głową przywalił? Mimo wszystko nie powinno tak być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: 14 luty IP: 89.231.150.* 28.02.11, 13:10 Ten co dostał to bardzo dobrze , że dostał , bo zawsze to on wszystkich biję ,bez względu na wiek i płeć i miejsce zaczepia i robi rozruby gdzie popadnie . W żadnym lokalu nie umie się zachować bo zawsze kończy się wielką grandą i wandalizmem . Człowiek ten potrafiłby pół Chełmna rozbić małym palcem od ręki , a mimo wszystko dostał ! I to od młodszego , co bardzo dziwne , musiał mieć nieźle wypite , że został pokonany! Ale w końcu należało się mu ! Nie ma ludzi niezniszczalnych jak widać ! i w końcu jego zaczepki skończyły się tym , że oberwał on , może w końcu przestanie się zaczepiać i robić grandy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: 14 luty IP: *.chelmno.mm.pl 28.02.11, 16:05 Zgadzam się dobrze mu , ale wiadomo co mu się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 14 luty IP: *.tvgawex.pl 01.03.11, 15:31 byłem widziałem jak leżał kto to taki ? Odpowiedz Link Zgłoś