Dodaj do ulubionych

Gładź gipsowa - kogo polecacie ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 12:15
Szukam tzw. "złotej rączki" do położenia gładzi gipsowej - proszę o polecenie kogoś dobrego i w miarę taniego poniżej 10 zł za m2.
Obserwuj wątek
    • Gość: jjj Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 30.03.11, 13:23
      poniżej 10? powodzenia...
      ostatnio szukałam fachowca i eny wachają się od 15-22 zł
      • Gość: michal Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.chelmno.mm.pl 30.03.11, 15:20
        Mogę ci dać namiary do kogoś kto może ci to solidnie zrobić, ale nie za taką cenę nr tel: 694103009.Możesz negocjować.
    • Gość: siwy Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.eltronik.net.pl 30.03.11, 18:51
      możesz napisać coś więcej mianowicie chodzi o to ile tego jest co jest do szpachlowania ( tynki gipsowe, tynki tradycyjne czy regipsy) i czy chodzi tylko o przygotowanie pod malowanie czy na gotowo z malowaniem
      • Gość: Davinci Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 19:01
        hehe ponizej 10 zlotych to moglabys znalezc kogos w grudniu i styczniu ;) wtedy jest zastój ale teraz jak dostaniesz kogos ponizej pietnastu to mozesz nazwac sie szczesiciara ...za takie pieniadze nie mozesz miec specjalnych wymagan odnosnie jakosci. Zlota raczka sie ceni a jesli idzie za takie drobne to znaczy ze nie ma pracy a jesli nie ma pracy to zaden z niego fachowiec
        • Gość: budowlaniec Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 19:37
          ponizej 10zl za metr to robiono kilka lat temu lub robi sie zim.zgadza sie ceny winduja od 12zl. ale glupki sie znajda co zrobia Ci za 8 ale za poprawianie i tal zaplacisz wiecej. ja moge zrobic za 12 zl ale po godzinach bo mam duzo pracy
    • Gość: do złotych Rączek Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 30.03.11, 20:17
      przestancie wymyślać bo się na zasiłku znajdziecie jak takie ceny będziećie mieć jestem ciekaw ile zarabiacie w firmie jak tak się cenicie bez obrazy
      • Gość: Davinci Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 20:42
        :)..tak dlugo jak ludzie beda sie budowac i remontowac MY na zasilku sie nie znajdziemy.
        jesli budowlaniec jest na zasilku to znaczy ze z niego taki budowlaniec jak z mysiej pipki Torba podrózna :D ...proste pytanie ;) wolalabys jesc kawior w piwnicy czy placki ziemiaczane w czysciutkim mieszkanku ? widzisz jak to dziala ? ludzie nowego ciucha sobie nie kupia a wydadza na poprawienie czegos w swoim gniazdku... to popyt na takie uslugi jest duzy stad i ceny wyskokie
    • Gość: xmann Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: 89.231.149.* 30.03.11, 21:46
      Wiesz co, rozśmieszyłaś mnie. Poniżej 10 zł...??? To Ty chyba będziesz musiała z gładzi zrezygnować. Kup se tapety !!! Z wyprzedaży!!!
      • Gość: :) Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: 89.231.150.* 30.03.11, 23:19
        Jesteście śmieszni ludzie!
        na pewno znajdą się ludzie co wygładzą to za taką cenę i dobrze. Budowlańce pfff co wy najlepiej to za milion byście chcieli robić i jeszcze by wam skrzynkę wódki co najmniej dano!
        • Gość: asia Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 30.03.11, 23:28
          jeżeli ludzie będą dawali się wykorzystywac za grosze to nigdy do niczego nie dojdą, a jeżeli Pan ma fach w ręku, zarabia na rodzinę i dom to niech bierze te 15zł za metr a i nawet tą wódke dostanie h,, ci do tego
          • Gość: ula Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 31.03.11, 08:11
            ja powiem tak gładz to nie jest tak cięzko kłaść i metry lecą jak szalone nie mówiła bym że jakies ciężejsze prace to tak ale za gładzie eeee przesada z lekka żeby powyżej 10zł brać
            • Gość: fachowiec Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 09:15
              za 10 zl to ja droga Soniu Tobie zrobie , ale dopiero w grudniu . Pa.
            • Gość: Gladz Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 17:15
              faktycznie gladzi sie szybko ;) ale placi sie glownie za szlifowanie a to juz latwe nie jest :P
            • Gość: abc Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.tvgawex.pl 01.04.11, 10:15
              Widac ze nie masz o tym pojęcia do każdego metra trzeba podejśc kilka razy (dwukrotnie nakładasz gładz, szlifujesz, gruntujesz i malujesz dwukrotnie) tak to właśnie wygląda do każdego metra podchodzisz 6 razy za dyche to możesz sobie ściane wychlapac wapnem.
        • Gość: Davinci Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 17:13
          w dupe wsadz sobie skrzynke wodki ! to nie PRL gdzie budowlanca kojarzono z wodka !
          • Gość: gość Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: 89.231.150.* 03.04.11, 18:48
            Polecam , zadzwoń , 693 449 875 . ale za 10 zł .... to niemożliwe.
            • Gość: zygi Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 07:28
              każdy mądruje a pracują za 1500zł nz max i na godzinę a za metr chcą najlepiej 20zł.Ja też się budowałem,wziołem firme która wystawiła rachunek mam gwarancję wrazie co.A złota rączka to gwarancja jak jest u Ciebie w danym momencie a pużniej już nic nie obejmuje .polecam firmę i wcale nie są droszsi od złotych Rączek
              • Gość: do zygi Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 16:32
                alez oczywiscie ze nie sa drozsi ! doliczaja tylko na podatek i Zus heheh i metr musi kosztowac minimum 15 zeta z pomalowaniem 20 !
                chyba ze masz na mysli firme ktora zawiesila dzialalnosci robi na czarno :D ale nawet wtedy nikt za 10 zl nie pojdzie
                ps za 1500 to nawet pomocnika do budowlanki nie dostaniesz !
    • Gość: pele Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.tvgawex.pl 06.04.11, 20:24
      polecam pelikana za 10zl to spoko wygładzi ściany i sufity i wszystko reszte i dobrych pomagierów ma , same spec majstry nic tylko gładziować :)
    • Gość: gość Re: Gładź gipsowa - kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 09.04.11, 16:22
      Jeżeli twoja oferta jest jeszcze aktualna napisz mi nr telefonu dogadamy się jestem zainteresowany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka