Gość: Rafał IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 15:33 kolego dalej nie ma Twoich przeprosin, jutro sprawa trafia do prokuratury w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: do ernesta IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 16:16 hahah il,e masz lat żeby takie farmazony wypisywa na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Do rafała IP: *.chelmno.mm.pl 15.05.11, 20:39 Ależ Panie rafale przeprosiny były już tutaj umieszczone, lecz wątek został usunięty - większość osób to widziało. Czekam wraz z resztą społeczenstwa na przeprosiny z Twojej strony bo jakoś się nie mogę ich doczekać. Liczę na poważne potraktowanie sprawy tak jak ja tą sprawę traktuję. czekam na przeprosiny i nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Do rafała IP: *.146.129.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.05.11, 23:16 to Ty tutaj naruszyłeś prawo wzywając do zabicia ludzi o innych niż Ty poglądach, totalne buractwo, to skoro obrażony się czujesz to może ujawnisz się bo nie przypominam sobie aby Cię czymś obraził bo nawet nie wiem kim jesteś, miej odwagę i powiedz kim jest ten człowiek co wzywa do zabicia innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Do rafała IP: *.cm-5-6a.dynamic.ziggo.nl 16.05.11, 10:14 Prostakiem to ty jestes!!! Sledze ten watek od samego poczatku i tez nie widzialam zebys sie przedstawil!!! A ERNESTOWI PRZYZNAJE RACJE, powinno wybic sie tych wszystkich polskich zlodziei i zbudowac nowa POLSKE, ale juz bez zlodziei,lapuwkarzy i kretaczy co tylko mysla o swoich portfelach zeby je napchac po brzegi naszymi pieniedzmi ktore pobieraja nam z podatkow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał do bea IP: *.180.4.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 14:55 najpierw naucz się pisac po polsku, i nie tchórz tylko nadawaj ze swojego IP a nie kombinujesz cwaniaczku drobne numery, i pamiętaj ernescie i tak bekniesz za to chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: do rafala IP: *.cm-5-6a.dynamic.ziggo.nl 16.05.11, 15:37 ale ty jestes idiota,zal mi ciebie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: do bea IP: *.play-internet.pl 16.05.11, 15:53 Rafale M. Pochwal się czy zostałeś radnym czy też nie. Domyślam się, że tak wartościowa jednostka z jedynie słusznego obozu politycznego została wybrana w dzielnicy warszawskiej na obecną kadencję. Jeśli "ciebie" nie wybrali to postąpili nie patriotycznie wobec kraju który "tobie" tak wiele zawdzięcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: do ernesta IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 16:31 Przypominam, że straszenie sądem nie jest na miejscu A ty Ernest powinieneś się z tego śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do ernesta IP: *.180.4.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 16:36 żałosne że tylu chętnych do wspieranie człowieka co grozi śmiercią innym, żałosny wasz poziom, totalne buractwo, a ernest będzie niedługo namierzony przez prokuraturę i pójdzie pod sąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddsds Re: do ernesta IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 16:40 I oczywiście będę świadkiem zeznającym jak to wyzywasz ludzi od buraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: do rafała IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.11, 19:29 Jak Rafale po swoich popisach na różnych forach masz jeszcze czelność robić komuś uwagi? Nikt bardziej nie obraża innych niż właśnie ty,a i groźby karalne też się zdarzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek Re: do ernesta IP: *.chelmno.mm.pl 16.05.11, 21:40 Ja też chętnie będę świadkiem! Mam zrzuty z Facebooka i tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Rafała Re: do ernesta IP: *.centertel.pl 16.05.11, 20:26 Rafale, wy ludzie z pisu macie to do siebie że z małego słówka robicie wielkie halo, dorabiacie pustą teorię do wszystkiego, jeszcze trochę a napiszesz, że słowa ernesta to zamach stanu i należy powołać komisję śledczą do zbadania tej sprawy....chłopie poluzuj krawat bo zbyt ciasno związany może powodować niedotlenienie a to nie pozwala trzeźwo patrzeć na świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rafała Re: do ernesta IP: *.tvgawex.pl 16.05.11, 21:08 a co z przeprosinami ludzi umieszczonych na filmie i nazwania ich bandytami itd to są POMÓWIENIA i również KARALNE ciekawe co na to by powiedział pan Leszczyński który we filmie się przewija :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Rafała Re: do ernesta IP: *.chelmno.mm.pl 16.05.11, 21:35 Powinieneś wraz ze swoją arogancją, wulgarnością, brakiem szacunku zapaść się pod ziemię ze wstydu. Polska pamięta wybryki na Facebooku kandydata PISu przed wyborami. Wstydź się! Zastanów nad sbą jeśli masz odrobinę przyzwoitości, a nie gadasz do znudzenia o pozwach sądowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do ernesta IP: *.146.220.78.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 21:43 te manipulacje z FB mam nadzieję że niedługo już prokuratura również wyjaśni, a na ten temat mi pozostaje tylko czekać na ujawnienie prawdy a nie wdawać się w pyskówki, poziom dyskusji staje nieznośny jak ograniczenie umysłowe niektórych piszących tutaj dlatego proszę nie pisać głupot tylko zaufać pracy prokuratorów i innych fachowców (w obu sprawach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajdek Re: do ernesta IP: *.chelmno.mm.pl 16.05.11, 21:48 Rafale tylko czym ONI MAJĄ SIĘ TUTAJ ZAJMOWAĆ ?!?! sam piszesz że tu tylko pyskówki itp. zaprzeczasz sam sobie. Kompletnie nie widzę sensu w twoim "działaniu" ... chyba jedynie chodzi o poplaplanie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hre hre Re: do ernesta IP: *.chelmno.mm.pl 16.05.11, 23:31 Manipulacje? Stajesz się zabawny. Już nawet nie wywołujesz złości, czy współczucia, tylko śmiech. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: do ernesta IP: *.tvgawex.pl 16.05.11, 21:40 Panie Rafale od razu wida że Pan jest z PIsu zawzięty, brak szacunku do innych i zapatrzony w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hre hre Re: do ernesta IP: *.chelmno.mm.pl 16.05.11, 23:44 Przypomnijmy sobie: politykier.pl/kat,1025817,wid,12831404,wiadomosc.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajdek Re: do ernesta IP: *.chelmno.mm.pl 17.05.11, 07:06 to Rafał to jest ten Rafał Momot ... no to już nie mam więcej pytań jak ten człowiek pragnie wszystkich w koło moralizować. Nie wiem czy jest nadal członkiem PiS, ale jestem przekonany że gdyby władze partii widziały co on tutaj nadal wypisuje odpowiednio by zareagowały. Każdy może czasem w afekcie lub poporstu po kilku piwkach coś strzelić a później tego żałować, ale jak wynika dla pewnej osoby jest to norma a taka osoba nie ma prawa kogokolwiek moralizować a tymbardziej straszyć jakimś prokuratorem. Jak dla mnie temat zamknięty i wyczerpany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do ernesta IP: *.play-internet.pl 17.05.11, 09:07 "Rafał M. kandyduje na radnego Żoliborza z listy Prawa i Sprawiedliwości. Potrafi jednak zachować się jak zobowiązuje tradycja rodem z filmu "Sami swoi", czyli "prawo, prawem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"." hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisior Re: do ernesta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 09:40 Proponuje przestac zajmowac sie tym smierdzacym G O W N E M tez pisiorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: do rafala IP: *.cm-5-6a.dynamic.ziggo.nl 17.05.11, 12:35 Hahaha rafal, z tego co tu widze to masz DUZO PRZYJACIOL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 854 Re: do ernesta IP: *.tvgawex.pl 17.05.11, 18:47 ten Rafał to niezłe ziółko! Zakompleksiony mały człowieczek, sam w życiu niczego nie osiągnął to zawala prokurature śmiesznymi donosami, może tam coś osiągnie? Odpowiedz Link Zgłoś