Dodaj do ulubionych

Nauczyciel roku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 15:35
Ogromne brawa dla zwycięzcy.Młodzi nauczyciele powinni brać przykład z takiego Belfra.To człowiek z klasą,oby więcej takich nauczycieli,to i młodzież będzie lepsza.Jeszcze raz gratulacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: hajabusa Re: Nauczyciel roku IP: *.chelmno.mm.pl 10.06.11, 19:15
      również gratuluje zwycięscy :) ale przy okazji gratulacje dla Doroty H. zZwsze usmiechnieta niesamowicie pozytywna osoba :) POZDROWIONKA
      • Gość: Łukasz Re: Nauczyciel roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 20:26
        Również przyłączam się do gratulacji. Kiedyś uczył mnie Pan Jacek j.polskiego w Grubnie w Liceum i zawsze darzyłem go najwiekszym szacunkiem z grona nauczycieli w szkole. Panie profesorze szczere GRATULACJE I POZDROWIENIA!!!!!!!!!!
        • Gość: były Re: Nauczyciel roku IP: 89.231.150.* 10.06.11, 21:43
          Uczył mnie dwadziescia pare lat temu w SP 4. Niewiele się zmienił. Do dziś pozytywnie go wspominam.
          Pozdrawiam.
          • Gość: marek Re: Nauczyciel roku IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 22:48
            Dobrze, że Halinka nie wygrała... !!!
            • Gość: Jerry Re: Nauczyciel roku IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 08:59
              Piszecie a nie wiadomo o kogo chodzi /nazwisko i imię/ . Kto jest tym szczęśliwcem.
            • Gość: Joanna Re: Nauczyciel roku IP: 89.231.150.* 11.06.11, 09:10
              Pan Brembor uczył mnie w podstawówce , jakieś 100 lat temu ... Zawsze mile go wspominam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka