Gość: fabiola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 13:13 W nocy z piątku na sobotę zginęły dwa niegroźne owczarki niemieckie brązowe podpalane. Wszelkie informacje na ich temat proszę umieszczać na forum lub GG 36265989. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: zaginęły psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 12:33 Nie widziałam nigdzie Twoich psów, ale porozwieszaj w okolicy domu ogłoszenia ze zdjeciem. Mi też się zgubił kiedyś pies i właśnie odnalazłam go dzięki pani która zadzwoniła bo widziała ogłoszenie. Pojedź też na wysypisko sprawdź czy tam ich nie wywieźli. Na wysypisku psy są przetrzymywane ok. tygodnia, potem trafiają do schroniska w Toruniu. Oczywiście jak będziesz chciał odebrać z wysypiska nie obejdzie się bez mandatu (ok.200zł). PS. mam nadzieję że pieski się znajdą : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Re: zaginęły psy IP: *.tvgawex.pl 12.06.11, 22:44 Te piękne psy biegały po osiedlu Raszei. Około godziny 20-tej nadjechała Straż Miejska i próbowała je złapać.Czy im się udało nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo Re: zaginęły psy IP: *.tvgawex.pl 13.06.11, 09:34 mnie jak by podpalali tez bym uciekl Odpowiedz Link Zgłoś