Gość: kociara IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.11, 20:46 czy zna ktoś adres gdzie można zamówić darmową karmę dla kota ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: karma dla kota IP: *.tvgawex.pl 28.06.11, 21:50 Ooo pierwsze o czymś takim słysze!Ale byłabym też zainteresowana bo mam kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pypepap Re: karma dla kota IP: *.chelmno.mm.pl 28.06.11, 21:55 Ja mam kilka (2 albo 4) paczek małych (po 60g) karmy royal canin dla persów. Persian 30. Oddam za czekolade ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: karma dla kota IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 15:16 ciekawe... darmowa karma? Gratisy przy dużych zakupach to rozumiem... ale za free??? Chociaż nie mówię-też bym skorzystała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: karma dla kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 21:29 Ale to tylko dla kotów bezpańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociara Re: karma dla kota IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 22:09 dziwi mnieja kilka razy dostałam bardzo że osoby nie będące w temacie zajmują głos/ale to jest domena trgo forum/ja kilka razy dostłam z whiskas darmową paczkę z karmą dla kota super, teraz szukam kontaktu ale nie udaje mi się. myślaam że ktoś z Chełmnateż brał w tym udział , ale widzę że na to forum wchodzą ludzie któży nie mając pojęcia o temacie zajmują głos dlatego proszę o nie udzielaniu głupich odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: karma dla kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 01:39 Te..."któży".. Takiego słowa w życiu nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: karma dla kota IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.11, 13:23 Odpowiedzi nie były głupie, ale jeśli Cię nie satysfakcjonują to może napisz dokładniej o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociara Re: karma dla kota IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 20:17 jest taki temat na forum ,, darmowa karma dla kot a,, i tam można było zamówc darmową paczkę z whiskas , ja dostałam kilka razy . myslałam że ludzie z CCh też w tym byli jeśli się pomyliłam to przepraszam że zaczynałam ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś