Dodaj do ulubionych

obsrane Chełmno

IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 20:30
dziś około godz 19 bułam światkiem takiej histori na ul Rycerskiej obok wjazdu do drukarni stoi paniusia z dużym czarnym psem chyba to był bokser dokładnie na rasach się nieznam ,paniusia rozmawia przez telefon a piesek robi kupkę,zrobił paniusia ciągle rozmawiając przez telefon odeszła a GÓWNO zostało i to dość doże, mam pytanie jak tępić takie chamstwo?
Obserwuj wątek
    • Gość: jurij Re: obsrane Chełmno IP: 83.238.159.* 25.08.11, 21:00
      Zwracać uwagę,zwracać uwagę i jeszcze raz zwracać uwagę.Może w końcu zrobi sie wstyd właścicielowi.
      • Gość: gosc Re: obsrane Chełmno IP: *.tvgawex.pl 27.08.11, 16:09
        Trzeba podnieść gó... psa i rzucić we właściciela.
    • Gość: proponuję Re: obsrane Chełmno IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.08.11, 21:11
      www.youtube.com/watch?v=NR-ofePXj9E
      metoda skuteczna :)
      • poruszeciezkitemat Re: obsrane Chełmno 25.08.11, 21:46
        Także uważam że zwracać uwagę i to nagłos aby stworzyć wstydliwą sytuację dla właściciela . Żaden mandat nie będzie miał takiej mocy jak krytyka ludzka w skumulowanej sile .
    • Gość: aga Re: obsrane Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.11, 07:45
      kiedyś zwróciłam uwagę pewnej pani to mi puściła taką wiązankę że mi uszy zwiędły
      • Gość: * Re: obsrane Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 08:59
        A gdzie są kamery? Przecież miały służyć porządkowi i bezpieczeństwu. Fakt odchody zwierząt są niewidoczne tak jak samochody...
    • Gość: aga Re: obsrane Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.11, 14:40
      paniusie z pieskami chodzą tam gdzie kamery nie widzą, a swoją drogą gdzie taka paniusia się sałatwia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka