Dodaj do ulubionych

sklep modelarski

IP: 89.231.151.* 19.09.11, 08:44
czy Waszym zdaniem założenie sklepu modelarskiego przyjmie się w Chełmnie
Obserwuj wątek
    • at31sta Re: sklep modelarski 19.09.11, 18:44
      Raczej nie. Tu jest za mały rynek. Chyba że połączysz to ze sprzedażą w sieci.
      • Gość: wintyl Re: sklep modelarski IP: *.chelmno.mm.pl 19.09.11, 22:40
        Szczerze - sam jestem modelarzem, mam lokal i tez o tym myślałem i stwierdziłem, że nie da rady nawet z własnym lokalem wyjść na swoje... :) modelarzy jest niewielu, nawet jak coś kupuja to raz na ruski rok... pomijając fakt, że przy cenach towarów w internecie to musiałbyś na prawdę uważać z ceną :)

Tak na marginesie - porównaj sobie o ile np. Toruń i Bydgoszcz są większe niż Chełmno, a sklepy modelarskie w tych miastach też policzyłbyś na palcach jednej ręki... :)
        • Gość: bryk Re: sklep modelarski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.13, 10:51
          zgadzam się z przedmówcą. sklepy internetowe modelarskie są bardzo dużą konkurencja dla sklepów stacjonarnych - to jest ciężka branża
          • Gość: rumcajs Re: sklep modelarski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.13, 15:10
            Chodzi o to, że ten ‘sport” jakim jest modelarstwo nie ma aż tylu fanów. Poza tym nie kupują oni modeli co tydzień tylko co jakiś czas
    • Gość: kaczan Re: sklep modelarski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.14, 15:59
      musze przyznac ze nie wiem. Ja poki co korzystalem tylko ze sklepow online jak np model making bo sa zazwyczaj lepiej wyposazone
      • Gość: ja Re: sklep modelarski IP: *.chelmno.mm.pl 25.06.14, 06:10
        aż się zdziwiłem, że tu tylu wariatów co ja :D Chociaż odmian modelarstwa jest masa, bo pod tym pojęciem może się mieścić wiele rzeczy ;) Ale co do sklepu - i ja o nim myślałem, niestety Chełmno to nie miejsce na taki specyficzny sklep, ot tyle w temacie :)
    • Gość: bartek Re: sklep modelarski IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.14, 23:13
      Mało nie spadłem z krzesła jak przeczytałem.
      Skoro w ogóle przyszedł Ci do głowy pomysł aby otworzyć sklep modelarski W CHEŁMNIE, buraczanym mieście lumpeksów, to współczuję braku wyobraźni.
      Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka