IP: *.tvgawex.pl 02.10.11, 14:49
jakis czas temu mialam okazje kozystac z uslug tapicera z ul. biskupiej i jestem wyraznie nie zadowolona z jego uslug, pierwsza rzecz jaka zauwazylam to brak estetyki, obszyl mi fotel do samochodu za 550zł w dodatku nie tak jak chciałam i pomylił kolor materiału. nie polecam nikomu wspolpracy z tą firmą, brak profesjonalizmu w dodatku ceni się jak za kawior.
Obserwuj wątek
    • Gość: do koń rycha Re: tapicer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 00:08
      kłamczuch z ciebie....dla mnie panowie tapicerzy z ul.Bisupiej również wykonywali
      zlecenie obszycia skórą kanapy i moge napisać z czystym sumieniem że
      szybko,solidnie i nie maja cen z kosmosu... polecam w 100% :)
    • Gość: kierol Re: tapicer IP: *.tvgawex.pl 06.10.11, 08:45
      Oj mają ceny z kosmosu w cch, obszycie skórą z moim materiałem foteli w aucie zaśpiewali 2tyś!!!! i to wszyscy podobnie i tu uwaga BEZ BOCZKÓW DRZWIACH itd..na allegro znalazłem firmę która w eko-skórze robi całe auto za 1600zł!!!! mnóstwo zdjęć z ich dokonań, teraz negocjacje pozostają jak swój materiał, a firm takich jest mnóstwo ogłaszających się tam więc tamte ceny raczej normalne a nie te u nas
      • Gość: do kierol Re: tapicer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 09:26
        ale chyba przyznasz racje że eko-skóra to nie skora naturalna,
        eko-skóra wytrzyma rok i zacznie sie wycierać a skora naturalna słuzy bardzo długo,
        to to chyba jest normalne ze jest róznica w cenie,czytając te posty mam wrazenie że ludzie,
        chca zaszpanować skórzana tapicerka w swoich autach a po prostu nie stac ich na to i tyle ,
        wiec po co oczerniac firmę tu na tym plotkarskim forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka