Gość: mario76 IP: 89.231.150.* 04.02.12, 20:46 mam pytanko,chcę otworzyć sklep wędkarski i zoologiczny z prawdziwego zdazrzenia mam układy na dobre ceny i myślę że wędkarze będą zainteresowani i nie tylko! co myslicie mam kase a róznie bywa.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ,,, Re: sklep IP: *.chelmno.mm.pl 05.02.12, 00:28 Tu nikt nie myśli,od tego głowa boli...my tylko oczerniamy liudzi na tym forum..bo mama nam płaci za internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: sklep IP: *.play-internet.pl 05.02.12, 11:10 Co za idioci na tym forum.... Wstyd aż tu zaglądać...Moim zdaniem wędkarskich fakt faktów jest dużo, ale jeśli miałby to być rentowny sklep to bardziej w kierunku zoologii bym postawił bo tu zauważam niszę w Chełmnie. Na grudziądzkiej mają drogo a na dworcowej mały wybór (dociśnij ich kilka miesięcy cenami - nawet po kosztach) i zostaniesz sam na runku zoologicznym w Chełmnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWL Re: sklep IP: 89.231.149.* 05.02.12, 19:34 Ryby to się w rybnym kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś